Ljudi danas bi trebao da idem da kupim taj laptop to je njegova specifikacija cena mu je 66 000 dinara interesuje me da li je to ok cifra za te perfomanse i da li postoji verzija ovog laptopa kod nas sa onim okom da kazem na njemu extreme verzija a ne perfomance? Proizvođač : MSI Model : GX700X-255EU Intel-Core2 Duo 2.2GHz 3072MB 320GB DVD SuperMulti 17`` WXGA+ FreeDOS Osnova Tip : PC Dimenzije : 395x278x26 mm Masa : 3.4 kg Operativni sistem : DOS Procesor : Intel Core 2 Duo Takt procesora : 2.2GHz Dijagonala ekrana : 17.0 ` Rezolucija ekrana : 1440×900 px Grafička karta : nVIDIA GeForce 8600M Kapacitet hard diska : 250 GB Brzina rotacije hard diska : 5400 obrt./min. Optički uređaj : DVD Super Multi Baterija : Li-Ion, 6 cells Ostalo Komunikacija : 56K, GigaLAN, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, WLAN 802.11n, Bluetooth, Portovi : Firewire, D-sub out, S-video out, HDMI out, RJ-45, RJ-11, ExpressCard/54, Broj USB portova : 3 kom. Unos : Qwerty tastatura, Touchpad, Numerička tastatura, Čitač kartica : MS, MS Pro, MMC, SD, Dodatne funkcije : Kamera, Dodatna oprema : Miš, Torba,
A za sta ti treba laptop, uopste nije los, nije mu ni procesor lo T8100, sve u svemu dobar lap top, i da instaliraj Vistu na njega, DOS ti nije potreban!!!
Ma verovatno je kopirao ponudu kakav bre dos,nego to je sad obicaj da napominju,he videh konfiguraciju,qx 9650,4gb rama 280gtx i dos,samo drajveri i radi ko lud (: Taj lap top je odlican,neznam za autonomiju baterije u igranju ali definitivno mozes nesto i da odigras naravno sa razumnim nivoom detalja.Pozdrav
Ova masina za 255e? Pa ako je ne zelis, ja je uzimam... Ako zelis da zaradis evo nudim i 300e... Ma 350! Ali ozbiljno... razmisli ako si zainteresovan. Moj mail je alenseles@yahoo.com
haha, koji si ti lik!!! to je oznaka modela 225eu lap top je odlican ali ima samo jednu `manu` proizvodjac je MSI...imam predrasude prema ovoj firmi ali to ne znaci da su losi...
:: Ova masina za 255e? Pa ako je ne zelis, ja je uzimam... Ako zelis da zaradis evo nudim i 300e... Ma 350! Ali ozbiljno... razmisli ako si zainteresovan. Moj mail je alenseles@yahoo.co :: :: Pozdrav!
:: haha, koji si ti lik!!! to je oznaka modela 225e :: lap top je odlican ali ima samo jednu `manu` proizvodjac je MSI...imam predrasude prema ovoj firmi ali to ne znaci da su losi.. :: :: :: :: Ova masina za 255e? Pa ako je ne zelis, ja je uzimam... Ako zelis da zaradis evo nudim i 300e... Ma 350! Ali ozbiljno... razmisli ako si zainteresovan. Moj mail je alenseles@yahoo.co :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.