Koji od ova 2 da pazarim- FS Amilo PI 2515 C2D, ili Toshiba Satellite L300-110? Hvala unapred P.S. sad je nadam se malo jasnije pitanje,da me ne optuzuju za konfuziju .)
Toshiba... ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Toshiba(to piči ko ludo), e sad da nepravim reklamu imaš u jednoj prodavnici u gradu za 44000 na akciji A300D-11S pa ti vidi. Malo više šljašti od L serije. Pomoć za pronalaženje prodavnice: ima crvenu tačkicu na flash animaciji na desnoj stran sajta. a sta ti ja znam...
...hmmm.....Vip reklama? :P heheh.... poceli i laptop-ove da prodaju uz sim karticu, gurnes u card reader i pichi :P ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
(`zvinte za offtopic) ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
To šiba svakako, ali info koji dolazi od brand managera za jadranski region je sledeći : Samo tošibe koje u oznaci imaju slovo P, Tecra i Cosmio su `prave Toshiba-e. Sve ostalo su kineščići. Na njih ima solidno visok broj reklamacija. Od ta dva bih pre uzeo Acer-a jer nudi više za uložen novac. Pozz.
To shiba, to pici, nego po ovome izgleda da je Amilo bolji ali su skoro isti, prvi ima 2GB rama, dok drugi ima 1GB, drugi T2000 verziju, a prvi T5000, dakle drugi ima procesor bolji, a grafa ista Intel X3100, prvi ima 250GB, dok drugi ima 160GB, jedino ako hoces da kazes imam Toshibu verzije 300 to je druga stvar, ali ovaj prvi je izgleda bolji, vecina ostalog je ista, i da iz Vratice se Rode, oni bugari umesto da napisu Toshiba, napisu Tobisha, jesu nepismeni, ali kucaj Tobisha u google-u. Srecno sa kupovinom!!!
Nisam gledao specifikacije ovih modela al Tošibu uvek preporučujem. Juče sam pazario jedan Tecra model(Intel c2d 2,4Ghz, 3Gb ddr2 centrino Vpro platforma quadro grafika) . Postavio sam ga pored mog paviliona(Turionx2 2Ghz, isto memorije, grafika 8400MG) i upalio istovremeno da vidim koji će brže da digne sistem(na oba su Vista sp1 32bit-ni sistemi). Smenjivali su se na prvoj poziciji da bi na kraju HP izbacio za sekundu brže sliku na desktopu. Mada proveriću još jednom jer mi se čini da je Tošiba ipak morala da bude brža.
@erestun, prošle nedelje na moru uzimam karticu sa brojem za čekanje u nekoj prodavnici i izvlačim pogađaj koji broj:P 666. Sačuvao sam taj papirić za uspomenu. a sta ti ja znam...
:: To šiba svakako, ali info koji dolazi od brand managera za jadranski region je sledeći :: Samo tošibe koje u oznaci imaju slovo P, Tecra i Cosmio su `prave Toshiba-e. Sve ostalo su kineščići. Na njih ima solidno visok broj reklamacija :: Od ta dva bih pre uzeo Acer-a jer nudi više za uložen novac :: Pozz.
uz Toshibu mi daju jos 1 GB RAM-a,uracunat u cenu.I inace sam cuo da je Toshiba bolji izbor,mada me je malo `povuklo` razmisljanje to sto je ovaj FS Core 2 Duo.Inace ostalo je skoro isto.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.