kada zatvorim laptop on kao da se ugasi ili uspava..Gde da podesim opciju da kad spustim ekran on recimo predje u sleep mode ili da ide na turnof..u pitanju je toshiba a a ja nemam pojma o kompicima pa ako moze info o o tome
Odesh u control panel, pa u power options (management), advanced i tu imas power buttons. Naci ces opciju (ne znam kako se tacno zove - mislim close lid ili tako nekako) i ispod imash opcije pa biraj
ili spusti ekran na notebook ili lap topu , ekran pritisne jedan mali mikroprekidac i ekran se ugasi (uglavnom). Sve ostale opcije sta ce se desiti kada spustis ekran mozes podesiti u control panel / power options ili desni klik u prazno na desktopu pa properties pa screen saver pa imas tu opcije i isti link ili na sajtu toshibe da pronadjes za tvoj model ako su napravili software za takva podesavanja a uglavnom ih ima vise od podesavanja touchepad-a pa do najsitnijih detalja. Sve u svemu naci ces u power options-u opcije tipa : kada prodje 20 minuta uradi to i to ( pod uslovom da nisi nista radio na racunaru) ili ako stisnem dugme za gasenje : ugasi se, ili idi u sleep itd....
Power management u Control panelu ti nece raditi ako ti je instaliran Advanced Power Management koji ide uz sve Toshibe pa sva podesavanja potrazi u pomenutom programu ciju precicu obicno imas u treju, donji desni ugao pored sata). Inace ima mnogo preciznijih podesavanja od samog Windows-ovog power menagementa.
Već 10-ti put čitam naslov u 10 najnovijih poruka, i, samo jedan odgovor mi u trenutku pada na pamet, a da ne čitam sadržaj poruke: Šta se dešava kada zatvorite laptop.... a prsti su ostali unutra.... Yebiga, nisam mogao da izdržim..... finger power options.... remote fingers... remote power typing... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.