Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
toshiba a 305
STRANA 1 OD 1
mgrobar toshiba a 305 25.08.2008. 10:15 T11595

status: user
broj poruka: 3

uzeo sam ovu toshibu pre nedelju dana,sve funkcionise savrseno,ali jedino nikako neuspevam da pokrenem bluetooth.sve sam pokusao kao sto pise,ali nikako da uspostavim vezu.hvala unapred za bilo kakvu pomoc
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe E fora je 25.08.2008. 15:04 #67630

broj poruka: 12057

Imaš Toshiba Assitant na destopu, ako ga nisis već obrisao (nema veze ostala je u start menu-ju pod Toshiba/Utilites) klikni na nju i pod connect u programu imaš bluetooth - samo je klikni i on će instalirati drajvere. Ako je to odrađeno već, a ne verujem, onda ti je hardwerski isključen zajedno sa Wireless karticom malim prekidačem bočno ispod touchpad-a.

Javi šta si uradio.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

mgrobar tesko da ce moci 26.08.2008. 00:11 #67699

ja sam to probao sto puta...otvori se folder new connection...i nece da se konektuje...pise stisni fn+f2...i nista`tu u options ima dosta fora,al neznam vise sta da probam`imam ruter wireless bezicni u stanu,mozda ga to nesto buni`i upustvo o bluetooth-u je malo nelogicno`pise da se jedan program deinstalira,pa se drugi instalira...imam ikonicu plave boje u toolbar-u...al nikako da uspostavim vezu`daj jos neki savet,please...

pajapatak re 31.08.2008. 15:27 #68588

broj poruka: 29

I ja sam imao isti problem. Prvo uključis ispod touchpada prekdač, onda desni klik na ikonicu pored onih sistemskih dole deseno pa na opciju enable bluetooth radio i onda recimo uključis i na telu blue tooth i ides na opciju add new connection. Takodje ako budes imao opciju pair iskoristi i to da povezes..

javi da li si uspeo
mgrobar toshiba 01.09.2008. 20:51 #68824

hvala na pomoci,al nikako da pokrenem bluetooth`sve sam to probao,al nece da se konektuje.mozda ga buni wireless ruter bezicni sto imam u kuci ili firewall...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs