Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Zakljucana toshiba terca m1 i satelite sa bledom slikom
STRANA 1 OD 1
strela011 Zakljucana toshiba terca m1 i satelite sa bledom slikom 16.08.2008. 17:03 T11477

status: user
broj poruka: 84
Danas sam dobio gore navedene topice da napravim bar jedan za sebe. na prvom je problem sto je zakljucan pa me interesuje dali postoji neki program ili fora za otkljucavanje...na drugom je bleda slika da se jedva naziru ikonice...moze li mi neko reci dali je to zveknuo tft ili ce pomoci ponovno dizanje sistema?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 16.08.2008. 18:13 #66450

broj poruka: 12057

Jel taj prvi malo stolen, pa je zaključan ? Šta je zakjlučano ?

Možda je softverski oboren brightnes i contrast, ako ne, onda je panel prsotina.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

strela011 re: 16.08.2008. 20:30 #66470

Verovatno je stolen ali ne ovde...doneta su oba iz svedske. cim se upali on trazi pasword i nemam mogucnosti ni u bios da udjem. Znas li Bax2003 ko moze da ga otkljuca i koliko to zadovoljstvo kosta?

gile23 ... 16.08.2008. 20:40 #66471

broj poruka: 9121
Moj drug je slucajno nabacio sifru na bios na nekom Fujitsu Siemens, nekoliko dana bila je sifra i onda je odjednom nestala, izgleda da se sam bios resetovao, nemam pojma a da plati, mislim da kosta 20 evra, pogledaj u sistemskim za taj brightness kako ti bax kaze, ako ne onda otkini taj monitor ako hoces i povezi komp na neki monitor i eto ti kompa, ili odnesi u servis da ga srede!!!

Pozdrav!

Cavicu i Djokovicu bravo!!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela011 re: 16.08.2008. 21:25 #66477

Za one upucene u problematiku zakljucavavanja-otkljucavanja program koji mi trazi sifru se zove POINTSEC mobile device security!
gile23 ... 17.08.2008. 13:19 #66532

broj poruka: 9121
Nisi rekao kako j zakljucan i jos jedna stvar, ako moze posto nisam toliko upucen u hardver laptopova iscupaj mu hard i zameni ga drugim i eto ti kompa, za 30 evra, ali ja mislim da moze!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs