Da li neko moze moze da mi kaze koji je najjeftiniji laptop na trzistu,naravno NOV laptop me zanima,nikakve igrice se nece igrati na njemu,ne treba dual procesor samo bar 80gb hard.
Nisam siguran da je apsolutno najjeftiniji, al` juce videh u cenovniku EWE-a: DELL-500, Cel.2.0 GHz, RAM 1GB, HDD 120GB - nesto oko 360€, uz 1 god. garancije (sa 3 god. je 10-ak € skuplji)
_________________________________________________________________ :: polupismenom i tehnicki nepismenom svetu treba zakonom zabraniti kupovinu racunara bez zavrsenog kursa, kao za voznju, a za reklamacije propisati i potvrdu o testu inteligencije
Ja sam taj model nasao za 395e na jednom mestu a na drugim mestima je cak i vise.Ako ti nije problem,baci link do mesta gde si ga nasao za 360e!
:: Nisam siguran da je apsolutno najjeftiniji, al` juce videh u cenovniku EWE-a: :: DELL-500, Cel.2.0 GHz, RAM 1GB, HDD 120GB - nesto oko 360€, uz 1 god. garancije (sa 3 god. je 10-ak € skuplji :: :: :: ________________________________________________________________ :: :: polupismenom i tehnicki nepismenom svetu treba zakonom zabraniti kupovinu racunara bez zavrsenog kursa, kao za voznju, a za reklamacije propisati i potvrdu o testu inteligencije
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.