Ja bih uvek uzeo onaj sa najbrzim proc-om, ali to je zato sto ja nikad ne znam za sta mi moze ta brzina zatrebati.. Tebi pak lap treba za net i za kuckanje, a to moze da ti odradi svaki od ovih lapova bez problema.. Ako si siguran da ti nece trebati za neke komplikovanije operacije, sem za ove osnovne, uzmi onaj koj je najjeftiniji jer neces osetiti nikakvu razliku izmedju njih u realnom radu.. Sto se tice kvaliteta izrade, ova tri proizvodjaca su odlicna, ali nikad ne mozes da znas da li su odradili posao na zadovoljavajucem nizvou kada se radi o ovim jeftinijim modelima, tako da ti predlazem da pogledas sva tri latopa i da vidis da li ima krckanja plastike, i ono sto je tebi jos vaznije jeste da li ti hod i kvalitet tastature odgovaraju, zato sto ti lap treba za kucanje, pa ne zelis da te tastatura umara... Na kraju, ono na sta treba da obratis paznju jeste autonomija baterije.. Nisi naveo da li ti lap treba u pokretu ili kod kuce, pa se prema tome i orijentisi.. Znaci akoc es ga u vecini slucajeva koristiti kuci, ona ti i nije toliko bitna autonomija, ali ne moj bas da uzmes lap koj ima autonomiju ispod 2h..ako ces ga pak koristiti u pokretu, proceni koja autonomija baterije od ova tri lapa ti najvise odgovara i neka ti taj lap bude prioritet.. Ako te jos nesto zanima, pitaj..pozz
imao sam prilike da instaliram windows na HP530 i mogu ti reci da extra radi, odlicno brz, pozitivni utisci, ne znam kakva mu je grafika ako pozelis da odigras neku igru.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.