Sta mislite o doticnim EEE Asusima, i kad bi ste birali sta biste pre uzeli IPhone ili EEE!!! EEE valja ako imate eksterni hard jer ono ima samo 4GB memorije!!! I jel istina da IPhone ne moze da se ogrebe samo sa dijamantom, cak ni sa smirglom!!! Ipak ja sam pristalica obicnih laptopova, nisu previse skuplji, a poredjenje cene i performansi je i vise nego dobro u korist obicnih laptopova!!!
ASUS EEE Pc za bilo koju ozbiljnu upotrebu ima premali displej i malo memorije. Iphone je skupa igračka. 500-600e, koliko kod nas košta iPhone, možeš i dobar lap da kupiš koji mogućnostima ne može da se poredi sa ASUS Triple E. Iskreno, 500e za telefon jer ima coverflow, touchscreen i Mac OS X za osnovu....ma može da pravi sarmu - ni pod razno.
Ako ti odgovara sve što ASUS EEE nudi, onda je savršen, nema šta više o njemu da se kaže. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
@ bax ... ne vredi 500-600, ali vredi 250 za koliko moze da se posalje iz Amerike... To sto CRNOGORSKI SVERCER odvali cenu ..... to moze samo `fenser` da kupi. :) ___________________________________
iPhone vredi 250e bez sumnje, al kod nas toga neće biti.....nažalost....baš zbog tog tipa ljudi koje si naveo. Toga u Beogradu ima za izvoz. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
pa za taj kes ima da kupis punokrvni lap( u inostranstvu doduse), mada sam i ovde vidjao neke slabije varijante lapova za oko 400jura. a sta ti ja znam...
:: ali je neto veci (po 4 cm) od eeePC-a. Ekran je mnogo upotrebljiviji. Jedina velika zamerka je sto trenutno kosta kao 2 eee :(( :: :: Ima li ko ideju hoce li neko uvoziti Acer Aspire One? 9`, 1024 rezolucija - a iz taka je jeftiniji od eee (koji je pao na 190E).. :: :: ::
Pa ima, al covek (a ni ja) ne gleda pravi notebook, vec nesto malo. Imam notebook, ali mi je bas mrsko da ga nosim (a i tesko)... Ovo nabijes u torbicu i nosis 1,2 kg sa sve 100g cokolade :))
Mozda je bolje da se strpis i sacekas da izadje MSI Wind... skuplji je malo op eee-a ali jeftiniji od `naseg` IPhona...koji je po mom misljenju precenjeno djubre... symbian je (opet po mom misljenju) pravi softver za smartphone-ove...da, jos nesto, ovi iz applea su toliko sujetni i paranoicni da ne dozvoljavaju korisnicima ni da zamene bateriju, a tu si i razne zackoljice oko ubacivanja 3rd party programa odnosno igara
Symbian usporeno smece! Ako ti je to vrh .... LOL + Ako ti N95 8gb od 600e nije Precenjeno smece sa 320x240px Ekranom .... onda si verovatno fenser :) ___________________________________
PLANET rauter :)
:: Mozda je bolje da se strpis i sacekas da izadje MSI Wind... skuplji je malo op eee-a ali jeftiniji od `naseg` IPhona...koji je po mom misljenju precenjeno djubre... symbian je (opet po mom misljenju) pravi softver za smartphone-ove...da, jos nesto, ovi iz applea su toliko sujetni i paranoicni da ne dozvoljavaju korisnicima ni da zamene bateriju, a tu si i razne zackoljice oko ubacivanja 3rd party programa odnosno igara :: :: pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.