Trebao bi mi laptop za Office, internet i druge manje zahtevne stvari. Uopste ne igram igrice, ali mi treba LAN i Wireless. Imam 450 do najvise 500 evra. Ono sto sam ja uspeo da iscackam je: HP 6720s.
Drž se tog HP-a i nenasedaj na jeftine laptopove....i beži od od AMD laptopova naročito FS jer zrače toplotu kroz tastaturu ko kvarcna peć. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Par mojih kolega kojima treba laptop za profesionalnu upotrebu (titlovanje, znači tekst i ruke stalno na tastaturi) i imaju FS, naročito starije modele i nove sa Turionom tako zrače da su morali da pazare ono čudo sa ventilatorima da ga blova odozdo. Užas.
E treba da ponesem laptop i u prikolici imam vremensku-turbinu za hlađenje, aki čekaj i ima i vedra strana - ima jedan USB čoveče !!! Sunovrat !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Opet hvala na odgovorima. Jos samo jedno pitanje. Oznaka ovog HP-a je:6720s KU334ES. Trazio sam ga na zvanicnom sajtu HP-a i tamo ga nema. Google izbacuje same rezultate za istocne zemlje. Jel to nesto radjeno samo za istocno trziste i da li bi to moglo da mi pravi probleme. Hvala unapred na odgovoru.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.