Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Graficki Kalkulatori HP, Ti
STRANA 1 OD 1
vuk125 Graficki Kalkulatori HP, Ti 20.07.2008. 13:28 T11017

status: user
broj poruka: 2929
Zanima me gde mogu da se kupe graficki programibilni kalkilatori HP50g li neki Texas Iinstruments neki, klase kao ovaj HP koji sam pomenuo?
Znam da ima u mikroracunarima ovaj HP50g ali cena je totalno nenormalna.
Pa me zanima zna li ko da li ih jos neka firama u Beogradu pored ovih mikroracunara uvozi?
Mogu ja to da narucim iz Amerike po ceni malo manjoj od 100e ali mi ne bi stigao do feb 2009 posto covek tada dolazi u Srbiju, ne mogu toliko da cekam.
Pa vas molim ako neko ima nekakvu informaciju gde se i BG-u mogu naci ove stvarcice za neke razumne parei nek je podeli sa mnom, bio bih mu-joj zahvlan.
poozz ....
Vuk
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Casio 20.07.2008. 13:43 #63249

broj poruka: 5704
Ja imam stari Casio FX-7000G koji je jedan od najboljih i najkvalitetnijih (Alu + ABS plastika) i radjen je u Japanu ali ima endemski programski jezik. Sada imas naslednika FX-9000G koji je iz Kine ali imam i neke boje na LCDu. Pogledaj u Sumadija radnjama. Racunaj da kostaju 100e, video sam u Svetu Kompjutera firmu koja se bavi bas time, verovatno su to `Mikroracunri`

- A N G E L -

lllo 20.07.2008. 16:03 #63280

broj poruka: 319

Jeste, pogledaj u `Mikroracunari`, cini mi se da su izmedju 100 i 200 eura, u zavisnosti od modela.

shkomi polovni 20.07.2008. 16:19 #63285

broj poruka: 852
Ako te zanimaju polovni HP48g i HP 49 oglasne table na gradjevinskom fakultetu su uvek pune takvih oglasa, mislim da su cak i neke moje kolege sa posla u fazonu da prodaju svoj 48 jer im vise ne treba(zavrsili faks)

ja sam svoj kupio preko https://www.cynox.de
Devize devize bonda elema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs