Pozdrav banditi. Interesuje me jedna stvar u vezi baterija za laptopove. Da li baterija većeg kapaciteta može imati iste dimenzije kao i ova default što dolazi uz lap???
Sećam se onih fensi poslovnih nokia(ne sećam se tačno koji model al su bile ultra kvalitetne) na koje si mogao da zakačiš baterije različitih kapacitativnosti, s tim što je ova jača bila duplo deblja. Dal se ova situacija preslikava i na lapove(vaša iskustva)?
Plus ako neko zna nek baci koje su cene baterija(okvirno, mada ovo mogu i da izguglam)). Hvala unapred. a sta ti ja znam...
najcesce se srecu baterije sa 6 celija, s tim sto cesto proizvodjaci isporucuju laptop i sa 4-celijskom baterijom koja je u istom kucistu kao i 6 celijska, samo unutra ima 4 celija i 2 plasticna cuvara prostora...ali ovo je samo jedan primer...za 1 laptop mozes da kupis 4, 6, 8 ili 12 celijsku bateriju, i najcesce su 8 i 12 celijske malo vece (deblje) i `vire` kad su na laptopu...i tako dalje i tako blize.... za cene guglaj...od 70-150eur, pa i vise
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.