Drugar i ja razmisljamo da kupimo po laptop pa nas zanima misljenje o FSC Amilo Pi2550 (ako ga neko ima ili zna neke informacije o njemu )
Intel Core 2 Duo T8100 (2.1GHz, FSB 800MHz, 3MB L2) RAM 3GB DDR2 667MHz, hard disk 320GB 5400rpm SATA, SuperMulti DL DVD rezač 15.4` TFT ATI Mobility Radeon HD 2400 (256MB GDDR2 VRAM, do 768MB sa HyperMemory tehnologijom) i ostalo standardno... Cena mu je oko 66k
.....ili imate neku preporuku za cenu oko 800 evra (do 900 :))
P300-SE3: Intel® T5550 1.83GHz, 3GB, 320GB pogledaj ovo
:: :: Drugar i ja razmisljamo da kupimo po laptop pa nas zanima misljenje o FSC Amilo Pi2550 (ako ga neko ima ili zna neke informacije o njemu :: :: Intel Core 2 Duo T8100 (2.1GHz, FSB 800MHz, 3MB L2 :: RAM 3GB DDR2 667MHz :: hard disk 320GB 5400rpm SATA :: SuperMulti DL DVD reza :: 15.4` TFT :: ATI Mobility Radeon HD 2400 (256MB GDDR2 VRAM, do 768MB sa HyperMemory tehnologijom :: i ostalo standardno.. :: Cena mu je oko 66 :: :: .....ili imate neku preporuku za cenu oko 800 evra (do 900 :) :: :: Hvala svima unapred !!
Prvo i osnovno kod kupovine laptopa ti je određivanje prioriteta, odnosno njegova svrha. Šta juriti, jači CPU, dobru grafičku ili lots of RAM, veliki displej, mehanički kvalitet (nošenje i drndanje) itd. Znači: posao, zabava, mobilnost.
Ovaj bi ja uzao za pola sata ako nije problem http://www.pcpractic.rs/product.php?id=1844 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Prvo i osnovno kod kupovine laptopa ti je određivanje prioriteta, odnosno njegova svrha. Šta juriti, jači CPU, dobru grafičku ili lots of RAM, veliki displej, mehanički kvalitet (nošenje i drndanje) itd. Znači: posao, zabava, mobilnost.
Pre svega laptop mi treba za rad u programima tipa autocad, catia.... Nisam neki zaludjenik za igrice,..pa mi i ne treba sa te strane nesto specijalno.. Ovaj FSC Pi2550 mi se ucinio kao trenutno najbolja ponuda u odnosu na cenu, ali ne znam kakvi su FSC, da li uzeti malo slabiju Toshibu ..Ne znam ni sam.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.