Koji laptop mi preporucujete u ovom cenovnom rangu ? Koristio bih ga za sve. Bilo bi ok kad bi imao 17`W monitor, bolju graficku... Kako se koja marka generalno pokazala ? Pogledajte na pakomovom sajtu izbor... posto mogu samo odatle da kupim . Hvala unapred
za te pare mozes da nadjes neku Toshibu sasvim solidnu, npr neki AMD AM2 na 2 GHz sa 200 GB hardom i ne nesto preteranom grafickom ali sasvim solidnom za laptop, cini mi se Ati 2600... e sad, jedino ne znam da li ces naci 17 W monitor, potrazi malo pa vidi sam sta ti najvise odgovara.
u zadnje vreme ima dobre modele za manje para nego konkurencija a daju dve godine garancije sto i nije tako lose, za tu lovu mozes uzeti extra masinu...progooglaj malo domacu ponudu a ja sam za MSI Megabook PR200PX-025EU Core2 Duo 1.66 2GB 160GB DVDRW, webcam 1,3 mpix i cudo dodatnih stvari jos uz njega a ima ga po 66,5k din!
Koliko vidim iz Pakomovog cenovnika, najbolji izbor za oko 70k dinara je FSC Amilo Pi 2550.
Imaš novi T8100 procesor na 2.1GHz sa 3MB, 3GB ram, 320GB disk i ATI 2400 grafiku. Grafika nije nešto extra, ali više nego dobro služi. Jedino je ekran 15.4`, al je dovoljno. Još pride i legalan OS.
Od 17` jedini pristojan za te pare je HP 6820s. ~63k dinara. Malo je slabiji procesor od FS, TT2370 1.73GHz 1MB L2, 2GB RAM i 250GB hdd. Grafika je ATI1350, i nema OS. Znači dosta je slabiji od FS, ali je jedini pristojan sa 17` ekranom koji tražiš. Pozitivno o njemu - nije nam nešto dolazio na servis. Za FS nemam pojma kako se pokazao.
Ovaj MSI gore je sa 12` ekranom, tako da to verovatno i ne tražiš.
HO 6820s ima OK ekran, a grafika je definitivno brža od FX5200. Za neke starije igre X1350 radiće sasvim OK, npr. Battlefield 2 radi bez problema.
Prijateljski savet. Pošto ti ostaje lufta do 70k, raspitaj se da odmah sa laptopom kupiš produženu garanciju na 3 godine, tj. u HP terminologiji Care Pack. Veruj mi, puno znači, jer te kasnije oslobađa mnogo većih troškova.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.