AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5000+ BE Biostar TA 770 ili Asus M2N-E 2x1Gb 800 Geil Gigabyte ATI 3650 256 MB DDR3 moze li ovo sta da odigra od novijh igrica, a ako ne koji minimum da se nadogradi unapred hvala
Tesko sa tom karticom, ona je onako slaba tacka u konfi.. Sto se tice ploce, svejedno je koju ces, ali je Asus nekako sigurniji... Ako bi uzimao neku drugu grafu, pogledaj Ati 3850, ili nVidia 9600gt modele...pozz
:: zaboravih jos da pitam za napajanje :: :: zahvaljujem se drustvu
Pa do koliko love mislis da das za napajanje.. Po meni je najbolje cors od 450w koje kosta 70 eura, ali ga nema vise kod nas..mozda ce ga uskoro biti.. mada se mozda ono ne uklapa u tvoj budzet...pozz
Generalno kvalitetnija ploča, i po kvalitetu izrade i po iskorišćenim komponentama na njoj. Kvalitetnije hlađenje, 2 više SATA grane. Konektor za CPU je standardni 4-pinski, dok je kod BIostara 8-pinski. I think this is enough. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Biostar TA 770 je mnogo bolji izbor i to iz vise razloga.Kao prvo noviji cipset koji potpuno podrzava i phenom procesore kojima svakodnevno pada cena.Drugi razlog cu odlicne oc mogucnosti.
...budi pametan bax2003 vs gilespio26 1 : 1 morace da se cuje jos necije misljenje ja licno ne mogu da odlucim zbog asus kvaliteta i novijeg cipseta kod biostara ako neko moze da mi kaze kakav je kloker asusova MB
I Asus M2N-E podržava sve AM2+ procesore i samim tim i Phenome bez ikakvih problema, a nije ni loš everkloker. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.