Cao ljudi,planiram da pazarim sledecu konf pa me interesuje vase misljenje da li nesto treba menjati??
GA-P35-DS3L Intel C2D E8400 HDD WD Caviar 400GB 16Mb/7200 SATA II Gigabyte 8800GT (GV-NX88T512HP) Kingston 2x1GB 800MHz (PC-6400) DVD Pioneer 215D ili Nec 7200S Monitor ASUS VW222S ili LG 222WS Chieftec CH-05 Chieftec 550AB-A 550W
Mogao si sva ova pitanja u jednom postu da se ne troši mesto na forumu. Skloni se od tog Chieftec-a, bolje u to Chieftec kućuište zavari nekog CoolerMaster-a a možda pre čak i ThermalTake-a za slične pare +7-8e. Mada i Chief će ti raditi sasvim lepo ako nemaš nikave probleme sa strujom, padove napona, česte orekide itd, ili ne daj bože neke skokove.
I pre bi uzeo GEAIL-a neko Kingstona. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: :: :: Izvinite,trebalo bi sutra da pazarim racunar pa mi je trebao brz odgovor,zato sam u tri tene stavio po jedan post za odgovarujucu sekciju :: :: U svakom slucaju hvala vam na vremenu i trudu,pomogli ste mi :: :: Veliki pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.