Slatka mala nakazica. Za cirka 11500 din dobijete sledeće -mikro ATX kućište (onako fensi) -dvd rezač -512ddr2 533 -hard od 80gb (ata) e sad šlag na torti
ultra mikro ploča (sisovača ful integruša) sa INTEGRISANIM procesorom celeron 235 (radi na 1,33ghz) a kuler na njemu manji od onih na gforce 4 grafikama na ploči samo 1 PCI slot, nema sata kontrolere, nema fdd kontroler već samo 1 ata i 1 slot ddr2.
Pa pazi, mozda je dobro nekome kome dete upravo polazi u skolu, a ne razume se mnogo u komponente i ne treba mu nizasta sem za filmovi, internet, muziku i neku prostiju igru. Ah da, i da ne razmislja o buducem upgradeu
NIije ni sitna para kad se zaviri ispod haube, ali, ruku na srce, nesto mnogo bolje za kancelarijske poslove i nije potrebno... E sad, sto mi izgleda kao da su sve pokupili negde na kilo jer se vise nikom ne moze prodati. Neznam kako ga reklamiraju, ali ako s nabudzili reklamu onda su totalni hohstapleri... Sumnjao sam da ce neko da zahebe Jugodatu sa paradajz plocama, ali ima i `jacih` brendova... Da im nije zaostalo hardwarea od Hermesa u Sloveniji???
To će paliti jedno vreme dok se ljudi malo ovde ne opamete, a za to je potrebno vreme. Prosto je nemoguće da računar košta i da je sa njim sve u redu. Mogu vam reći i da ima puno tvrdoglavih ljudi koji se zalepe za cenu i neće da slušaju savete ljudi koji se razumeju i tako se sladim kad im krenu problemi da ne možete da verujete. I odmah im kažem da sledeći put to isto kupe na rate ili vide da li slučajno ima i jeftinije. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Re: Najjeftinije sokoćalo na tržištu `brand` Com**ade
01.05.2008. 21:11
status: user broj poruka: 7769
Mislim sta da kazem, nije to tako lose za neke samiske ili slicno njima ni ne treba za igranje i silne FPS/s. Svaka roba nadje svog kupca samo ako se dobro prezentuje.
Greska je gledati na svet samo iz svog ugla i misliti da je svakome bitno ono sto je i meni.
Setite se samo price o sest slepaca koji pipaju slona i opisuju kako on izgleda...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Slatka mala nakazica. Za cirka 11500 din dobijete sledeć :: -mikro ATX kućište (onako fensi :: -dvd reza :: -512ddr2 53 :: -hard od 80gb (ata :: e sad šlag na tort :: :: ultra mikro ploča (sisovača ful integruša) sa INTEGRISANIM procesorom celeron 235 (radi na 1,33ghz) a kuler na njemu manji od onih na gforce 4 grafikam :: na ploči samo 1 PCI slot, nema sata kontrolere, nema fdd kontroler već samo 1 ata i 1 slot ddr2 :: :: Mene bi bilo sramota da ovo nekome prodam... :: :: ::
Firme računaju na ovce koje će to da kupuju i ovek će ih biti, a kome će oni da se obrate rad zvekne jedan KME ili JNC i popali sve u kućištu. KAr rikne đubre od rezača ili neka `smart` RAM memorija. Više će para zaraditi na njihovom servisu nego na prodaji.
Com**ade ne treba kriviti, oni su samo iskusni, treba kriviti naičnine koje to kupuju zdravo za gotovo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.