1)palit 9600gt sonic ili saphire 3870 ddr4(cenovno su tu negde) 2)biostar nf560-a2g, nforce560 ili neka druga? 3)koji hard disk do 50 evra? sve to bi trebalo da radi sa x24800+, 2x1geil, i lc power550w na fabrickim vrednostima(ne znam klokovati) ogranicen sam do 250 evrica eto tako, pozdrav
1) Nijedna od te dve.....Asus 8800 GS TOP model...130e kosta i trenutni je best buy....za koji frejm u vecini igara je brzi od 3870 ( a negde isti) ...ali ne neki drugi gs mode nego BAS ovaj Asus gs TOP model
2)...ocekuj savete ljudi koji imaju NF ploce....
3)Segate 250 gb mozes uzeti za 50e...mada najvise za ulozeni novac nude modeli veceg kapaciteta...npr za 10e vise mozes uzeti 320 gb model.... Ajd uzdravlje :)
:: 1) Nijedna od te dve.....Asus 8800 GS TOP model...130e kosta i trenutni je best buy....za koji frejm u vecini igara je brzi od 3870 ( a negde isti) ...ali ne neki drugi gs mode nego BAS ovaj Asus gs TOP mode :: :: 2)...ocekuj savete ljudi koji imaju NF ploce... :: :: 3)Segate 250 gb mozes uzeti za 50e...mada najvise za ulozeni novac nude modeli veceg kapaciteta...npr za 10e vise mozes uzeti 320 gb model... :: Ajd uzdravlje :) :: nasao sam tog asusa. 129evra:) 384mb, 192 bit e sad jedino sto me buni, manji taktovi i engina i memorije od ati radeona 3870, a brza? :: da li smeta ovo 384Mb za kasniji prelazak na monitor od 22`
Core/Mem speed nije presudan faktor za brzinu. Bitna je arhitektura samog čipa kao i kvalitet drajvera sa kojim ATI može da se obesi o drvenu banderu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
To su isto govorili i za AMD jos za vreme single core procesora...Athlona xp i njihovih + oznaka.....radili na manjem taktu od intela a bili brzi u igricama.....nije sve u taktu i broju megaherca...imas testove na netu,slobodno pregledaj...ovo ti prijateljski savetujem.3870 ce ti biti brzi ako igras preko 1600x1200 upravo zbog manjeg takta memorije tj. smanjene propusne moci iste.(kao i 384 mb naspram 512 mb....) Ako igras preko 1600x 1200 ( a to neces moci ubrzo sa x2 4800 + uzmi 3870...u svakom drugom slucaju Asus razbija)
Ajd uzdravlje :)
:: :: :: :: :: 1) Nijedna od te dve.....Asus 8800 GS TOP model...130e kosta i trenutni je best buy....za koji frejm u vecini igara je brzi od 3870 ( a negde isti) ...ali ne neki drugi gs mode nego BAS ovaj Asus gs TOP mode :: :: :: :: 2)...ocekuj savete ljudi koji imaju NF ploce... :: :: :: :: 3)Segate 250 gb mozes uzeti za 50e...mada najvise za ulozeni novac nude modeli veceg kapaciteta...npr za 10e vise mozes uzeti 320 gb model... :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: nasao sam tog asusa. 129evra:) 384mb, 192 bit :: e sad jedino sto me buni, manji taktovi i engina i memorije od ati radeona 3870, a brza :: :: da li smeta ovo 384Mb za kasniji prelazak na monitor od 22`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.