Prvi put mi je na forumu,pa cu da skratim.Pomoc ili sugestija za konfiguraciju E 8400 GA-P35C-DS3 2GB DDR2=?? GRAFIKA=?? MAXIMUM DO 150€ HD 500GB ANTEC SONATA 300
Grafika 9600 GT bez razmisljanja za te pare ..memorija geil za 40-45e a za 60e mozes uzeti corsair ili ocz sto ti je i moja preporuka... 22 ` do 250 ? Da si rekao 20`` i da bude kvalitetan pa ok ali ovako teze..mozes uzeti asusa - kazu da je ok za te pare ....hdd seagate i to ti je to....
Monitor LG 225WT 22`, ja ga imam i za te pare je mozda i najbolja kupovina. Naravno ima i DVI. (tacnije, cena je oko 260e ali vredi tih 10e dodatka). Za te pare, mozes da uzmes eventualno neku 20` od drugih proizvodjaca ili neki monitor bez DVI. I to proizvodjace tipa BENQ,ACER i sl (ne kazem da su losi, ali su klasu ispod LG-ja i poznatijih brendova). Ima i jedan philips 22` u tom cenovnom rangu, on je odlican isto (mislim da ima isti panel kao i ovaj LG).
Pozdrav
:: :: :: recimo 60 €,a da zaboravih ono mozda BITNO, TFT 22` do 250€ :: thx man,ne bih da gusim,ali mi je potrebna pomo ::
Ako ne clockujes ili ti ne treba nesto posebno Geil Black Dragon. Ako clockujes, OCZ Platinum ili Titanium 2GB, 800MHz, mislim da se moze naci za te pare. Treca opcija Kingston HyperX, ovo je malo cudna memorija neke se clockuju super a neke su jednostavno prosecne, tako da, zavisi ... A jos jednom bi spomenuo i izdvojio Transcend AxeRam za nesto manje od 70e koji ubedljivo pruza mnogo vise od svih navedenih. Odluci po kriterijumu sta ti treba.
cpu+ Mb fenomenalno, imam istu kobimanciju (samo je meni ploca DS3l, ali to je ista ploca) i sve radi extra na 3.7 ghz klokovano za svaki dan uzmi i uzivaj Ajd uzdravlje :)
:: :: :: :: puno hvala na tako brzom odgovoru. :: jos mi samo odgovorite dali je dobra kombinacija cpu-a i mb,ili po vama nesto bolje do 300€
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.