Kupio sam Biostar TF560 A2+ Geil 2x1Gb ultra na 800 Mhz Amd Athlon 64 x2 4800+ Cooler Master Elite 332 420w i ipak XFX 8600 GT XXX (7600 din.)
E sada imam veliki problem, kada udjem u Bios konstantno blokira i moram da restartujem komp. Takodje kada pocnem instal windowsa posle par minuta blokira. Par puta mi je izbacivao poruku da postoji problem sa CPU clock-om. Komp je sklopljen u radnji gde je kupljen Cpu, ploca i memorija. Hard disk je ispraran 100% Da li neko od vas ima ideju sta moze da bude problem ? Zahvalan unapred !!!!!!!!!
2. Ako to ne pomogne (ili ne znas kako), a ti izvadi bateriju sa ploce, pa je vrati nakon minut.
3. Ako ni to ne pomogne, mozda kuler ne lezi dobro na procesoru, pa se isti pregreva i automatski se gasi racunar. Mada... ta poruka koja dobijas govori da ce pomoci opcije pod 1. ili 2.
Ukoliko nemas paste za CPU, nemoj pokusavati da repozicioniras kuler.
Ako sve ovo ne vredi - reklamacija POD HITNO ! Mislim na plocu.
P.S. Nema posle kukanja za 8600 GT !!! Lepo smo ti rekli.
Napon za memoriju (ako možeš) treba da bude oko 2,1 V... Mada, smrdi mi na crknutu ploču (iako je to čudno jer je nova)... Poslušaj šta ti kažu prethodna dvojica, pa ako od toga nema pomoći, probaj da `flash-uješ` BIOS (to je meni rešilo jedan sitan, ali sličan, problem). Naravno imaš garanciju, pa koristi je!
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.