koja je najbolja kupovina do 300eura procesora, ploče, memorije i grafičke kartice?!Ostalo mi netreba! Najbolje, tj best buy za te pare. Malo sam ispao iz toka pa reko najbolji način da se vratim je da pitam drugove forumaše
E2180 65e Geil 2 gb 800 mhz 50e Gigabyte p35 ds3l 70e i sad zavisnosti da li se igras ili ne...u narednih nedelju dve docice do pada cena pa ces moci da uglavis u tu cenu ( 10e gore dole) i 9600 gt( sad je 160e) ili 3850( sad je oko 150e)....a sa tim kompom i nekom od ove 2 kartice ces moci da se propisno naigras....ili sa manjim budzetom 2900 pro, koji je oko 120-ak evrica....sve zajedno 305 do 335e..extra kompic....
hvala puno...nego još nešto mene zanima? Da li je e4500 bolji procesor od e2140 i e2180 ili nije? I ako nije problem da čujemo koji prozvođač u slučaju 3850 i u slučaju 9600gt?
Drugo što me zanima, da li je bitno za šta bi koristio računar? Meni se čini da nije ali ako nisam u pravu ispravite me?! Moja logika je max za te pare pa mislim da onda nema veze za šta je predviđen, zar ne?!
:: hvala puno...nego još nešto mene zanima? Da li je e4500 bolji procesor od e2140 i e2180 ili nije? I ako nije problem da čujemo koji prozvođač u slučaju 3850 i u slučaju 9600gt :: :: Drugo što me zanima, da li je bitno za šta bi koristio računar? Meni se čini da nije ali ako nisam u pravu ispravite me?! Moja logika je max za te pare pa mislim da onda nema veze za šta je predviđen, zar ne? :: :: Hvala još jednom svima koji su se uključili... ::
To je pogresna logika iz naseg ugla....max za te pare moze biti 10 razlicitih konfiguracija i svaka od njih moze biti dobra ili losa za tebe.........samo jedan primer da gresis....ako ne igras igrice ne bih ti predlozio taj procesor nego neki od 150e a zato bi graficku stavio neku od 40-50e svatas poentu ?prvo treba da kazes za sta ti treba komp...ono sto sam gore predlozio je igracka konfiguracija za najmanje para a skroz druga se moze sklopiti u zavisnosti od tvojih potreba.
p.s. knob ...samo pretrazi pc berzu, okreni par brojeva firmi i nacices te cene, u ovom trenutku mozda i malo manje.
ok, jesi u pravu! Onda da nastavimo, pa jesi pogodio onda , potrebna mi je igračka konfiguracija u suštini, manje-više za neke ostale poslove! A da li je procesor e4500 jači ili slabiji od e2180 i e2140?
:: ok, jesi u pravu! Onda da nastavimo, pa jesi pogodio onda , potrebna mi je igračka konfiguracija u suštini, manje-više za neke ostale poslove! :: A da li je procesor e4500 jači ili slabiji od e2180 i e2140? :: :: :: ::
Jaci je i ima vise kes memorije ali u tvom slucaju potpuno nepotrebne( kako kes memorije tako i tog procesora)....E4500 je skuplji 40-50e ne znam tacno a E2180 klokovan sisa i njega i dosta jace procesore a za 40-50e mozes dobiti MNOGOOO vece perfomanse ulaganjem u graficku karticu(rekao si da je igracka konfiguracija uglavnom....) ....neki ce sad reci ne klokuju svi niti se razumeju...u svakom slucaju razlika izmedju 2180 i 4500 u perfomansam je mnogo manja nego razlika u 50e vecem ulaganju u graficki sistem......rekoh ti sta ti je najbolje da uzmes, jedina dilema ti je da li da se strpis nedelju dve, da se 9600 gt stabilizuje ( kao i cena atija pa onda da se oducis koju) ili da se odmah sad ispruzis 35e vise i uzmes 9600GT.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.