e sad definitivno bi htela vishe rama a onda moram da menjam i maticnu poshto se nerazumem volela bi ako mozete da mi pomognete htela bi 2 gb rama a onda bi uzela i novi procesor i novu maticnu
Najbolja varijanta bi bila da das oglas, sve to prodas, dodas kinte koliko imas i opset postavis pitanje imam toliko i toliko para komp mi treba za to i to ja bih volela to i to, i dobijes nekoliko kvalitetnih odgovora.
Druga varijanta je da odes u neku korektnu malu firmu , odnsese im svoj stari komp, dodas kesh i zavrsis posao. Devize devize bonda elema
Napisi koja je ploca. Ta tri mozes da prodas cpu oko 20eur, kartica 10eur, oko 7eur, e sad treba znati do koliku frekvenciju cpu-a ti podrzava ploca. taj Athlon radi na 1.4Ghz tebi bi valjao neki Barton na 2500+ koji mnogi cene dosta. Grafika pa... barem x1650pro oko 65jura i 2 giga rama oko 80 jura dakle mozda je bolje zameniti sve novim komponentama. a sta ti ja znam...
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
:: Najbolja varijanta bi bila da das oglas, sve to prodas, dodas kinte koliko imas i opset postavis pitanje imam toliko i toliko para komp mi treba za to i to ja bih volela to i to, i dobijes nekoliko kvalitetnih odgovora :: :: Druga varijanta je da odes u neku korektnu malu firmu , odnsese im svoj stari komp, dodas kesh i zavrsis posao :: Devize devize bonda elem :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.