Imtel svakako, zbog velikog asortimana i garancije. Nisam primetio da su mnogo usluzni. BCC - cene i ljubaznost. Dodao bih i Web House. Vrlo ljubazni, pristojne cene.
U imtelu su jako usluzni. Dajem primer. Pre 2 godine sam kupio 7800GT Gigabyte, i pri kupovini ne razmisljajuci sam bacio fiskalni racun. Nakon sto je kartica crkla posle 6 meseci, pristali su da mi vrate pare, ali BEDAK! Ne moze bez fikalnog. Dobra devojka koja je radila tamo se potrudila da prokopa sat vremena kroz kopije racuna iz prethodnih meseci i da nadje bas taj racun. Napravila je kopiju i povratila mi onoliko para koliko sam je platio 6 meseci pre toga....
Imtel nije los, ali uglavno nema ono sto mi treba, a mnogo sam zadovoljniji firmama WebHouse i Mircrosystems, znaci imaju jako vise u ponudi, u odnosu na ostale, a cene su uglavno svuda iste, ja bih voleo da mogu da dobijem dilerske cene, ali malo sutra... Dobar je i BelComputers, posebno zbog toga sto su jedini distributeri Abit-a..ali mali izbor komponenti
Delim misljenje ostalih,po meni Imtel na prvom mestu(garancija,cene).Uvek su bili OK, kako pri kupovini tako i pri reklamaciji!Tu su jos i BCC,Stevaco,itd.
Imtel je ubedljivo najbolji. Crkla mi je bila matična, koja je kupljena u Eurolinku. Eurolink nije hteo ništa da ima sa tim jer je zastarela matična, a ovi u imtelu su zvali prestavništvo asusa da provere da li imaju tu s478 matičnu na lageru, ali budući da se ne proizvodi 2 godine, što sam saznao od mnogih, ostadoh sa MSI pločom S478 koju su jedino oni imali po normalnoj ceni u celom gradu!!! Tako da, po meni, oni su najbolji! O da i dali mi garanciju za taj piece of junk na 2 godine:D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.