:: CPU.........15 :: 256MB........15 :: FX5200..........15 :: 2x40GB........35 :: modem...nist :: :: dakle, ima ladno da ode za 80e, za nedelju dana, samo treba biti uporan i lepo osmisliti oglas
Ti mu daj 80e onda Ja ostajem pri svome, trazi 70e pa ako izvuces, izvuces, ako ne 60e je tu negde..
Ja bi rekao,
P 1.3 GHz ______________ 10 e 256MB SDRAM ____________ ~10 e FX 5200 ________________ 15 e 2 x 40GB ATA ____________ ~30 e modem 56K ______________ aj ~5 e
256sd...10€ 40gb hard...15€ fx5200...10 p3...10€ modem...nula ukupno 60€ što je neka realna cena koju ćeš dobiti (ili zacepi cene ko Ljubiša pančevac pa ih prodavaj do sudnjeg dana)
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Dobro de, preterao sam za 10e, ali jamcim da ce otici za 70e (podrazumevam da ima cooler i jos daje moedm gratis). Za 70e sigurno ide jer vredi...eto, korigovao sam se
- R a v e n L o r d -
:: Kad budem prodavao nesto, tebe zovem, pa da zajedno gulimo narod :))) :: :: ::
Taj fx 5200 ako prodas nekome taj je lud. No za office varijantu je ok i gurace iks oks bez poblema 10jura. Hdd oko 15jura. Boze kako je to govnjava kartica, ja nemam teksta. CPU je bas slab tako da za njega 10jura max. Modem 56k pa mislim da je u prodavnicama oko 200din neko napisa 5jura. Sad kad kupujes komp kao poklon dobijes i kesu punu modema da se deca igraju. Zaboravili ste i plocu koja moze biti oko 10-15jura kuciste i verovatno kung-fu napajanje jos 7jura. a sta ti ja znam...
Taj fx 5200 ako prodas nekome taj je lud. No za office varijantu je ok i gurace iks oks bez poblema 10jura. Hdd oko 15jura. Boze kako je to govnjava kartica, ja nemam teksta. CPU je bas slab tako da za njega 10jura max. Modem 56k pa mislim da je u prodavnicama oko 200din neko napisa 5jura. Sad kad kupujes komp kao poklon dobijes i kesu punu modema da se deca igraju. Zaboravili ste i plocu koja moze biti oko 10-15jura kuciste i verovatno kung-fu napajanje jos 7jura. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.