Ploca Asus P5E X38 Procesor Intel Core2Duo E6750 2.66GHz RAM Geil 2x2GB 1066MHz Plus Dual Channel Kit 5-5-5-15 Graficka Asus EN8800GT TOP 512MB Hard Disk Western Digital 500GB WD5000KS 16MB Opticki Pioneer DVD-RW 212D SATA Kuciste Antec Nine Hundred Napajanje Chieftec CFT650-14C 650W 14cm fan
Komp je za igre i da sve radi bez greske??? Svaki komentar je dobrodosao...
:: Ploca Asus P5E X3 :: Procesor Intel Core2Duo E6750 2.66GH :: RAM Geil 2x2GB 1066MHz Plus Dual Channel Kit 5-5-5-1 :: Graficka Asus EN8800GT TOP 512M :: Hard Disk Western Digital 500GB WD5000KS 16M :: Opticki Pioneer DVD-RW 212D SAT :: Kuciste Antec Nine Hundre :: Napajanje Chieftec CFT650-14C 650W 14cm fa :: :: Komp je za igre i da sve radi bez greske??? Svaki komentar je dobrodosao...
...kad već rešavaš da kupiš dobru mašinu, da sam na tvom mestu ja bi uzeo Corsair CMPSU-520HXEU modularno napajanje, da ti kablovi ne prave gužvu i umesto tog hard diska bih uzeo Samsung SpinPoint T166 500 Gb HD...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
:: ...kad već rešavaš da kupiš dobru mašinu, da sam na tvom mestu ja bi uzeo Corsair CMPSU-520HXEU modularno napajanje, da ti kablovi ne prave gužvu i umesto tog hard diska bih uzeo Samsung SpinPoint T166 500 Gb HD.. ::
Pa,gde ima taj hard u BG-u? I Kolika mu je cena???
Ploca Asus P5E X38 Procesor Intel Core2Duo E6750 2.66GHz RAM Geil 2x2GB 1066MHz Plus Dual Channel Kit 5-5-5-15 Graficka Asus EN8800GT TOP 512MB Hard Disk Western Digital 500GB WD5000KS 16MB Opticki Pioneer DVD-RW 212D SATA Kuciste Antec Nine Hundred Napajanje Chieftec CFT650-14C 650W 14cm fan
sve je extra, samo bih promenio ASUS grafiku za neku XFX ako je moguce, i HDD obavezno za seagate, sto se tice rezaca, ok je Pioneer, ali ako mozes uzmi Plextor-a.
:: koliko sam cuo Plextor je precenjen... A sto XFX??? Sta fali Asus-u? Ne pravim se pametan,nego pitam da znam... Hwala..
za Plextora to kaze neko ko ga nema :) salim se, Plextor je u prvoj klasi rezaca, nema price da je vrh, naravno i skuplji je za 50%, a raspitaj se malo za XFX, daleko je bolji od ASUS-a...
Asus EN8800GT TOP 512MB - - koliko je meni poznato ovo najbolji model 8800GT (najbrzi) videh neki test. Posle je valjda Palit.
:: :: koliko sam cuo Plextor je precenjen... A sto XFX??? Sta fali Asus-u? Ne pravim se pametan,nego pitam da znam... Hwala.. :: :: :: za Plextora to kaze neko ko ga nema :) salim se, Plextor je u prvoj klasi rezaca, nema price da je vrh, naravno i skuplji je za 50%, a raspitaj se malo za XFX, daleko je bolji od ASUS-a.. :: ::
Sve je vec pomenuto, masina je dobra a sto se graficke tice - drzi se Asusa jer nije uopste losiji od XFX-a, a zdravo-razumski argument je: Asus daje 3 godina garancije a XFX 2. Zar to nije dovoljan razlog?
Skoro je zavrseno glasanje po nekim americkim sajtovima oko najboljih kartica i proizvodjaca kartica. Covek je pre dan-dva postovao temu o tome - pobedila je na izboru (za Mis YU) firma XFX, pa je za ocekivati stravican porast preporucivanja ove firme.
Napomena: To sto su proglaseni za najboljeg saradnika firme Nvidia u USofA, ne znaci da su najkvalitetniji vec da su imali najbolju mrezu prodaje. U USofA vodece su firme kojih kod nas skoro da nema (XFX, eVGA, PNY, Diamond Multimedia...)
Kod nas bi svakako neka druga firma bila `najbolja u proizvodnji Nvidia kartica` jer mi nemamo zastupljene gore navedene.
O kvalitetu iskustvo govori !!!
Brzinu i snagu na testovima proveri.
Pre 10-ak godina kupio sam LG televizor uz sve moguce i nemoguce preporuke o `novoj, ali u USofA i Koreji proverenoj firmi` za cije proizvode `nema reklamacije iako ima garancija`. Da sada ponovo uzimam TV, ne bih uzeo LG, vec onaj model koji vidim da dobro radi kod rodjaka i prijatelja.
:: Ploca Asus P5E X3 :: Procesor Intel Core2Duo E6750 2.66GH :: RAM Geil 2x2GB 1066MHz Plus Dual Channel Kit 5-5-5-1 :: Graficka Asus EN8800GT TOP 512M :: Hard Disk Western Digital 500GB WD5000KS 16M :: Opticki Pioneer DVD-RW 212D SAT :: Kuciste Antec Nine Hundre :: Napajanje Chieftec CFT650-14C 650W 14cm fa :: :: Komp je za igre i da sve radi bez greske??? Svaki komentar je dobrodosao..
u sustini konfa ti je odlicna tu nema sta,mozes je malo doterati da bude jos 10-ak procenata bolja.graficku ne diraj.asusov model je nesto najbolje sto mozes kupiti kod nas.jedini problem kod nje je u tome sto je single slot i ako budes hteo dodatno da je clockujes moraces da menjas hladjenje posto se zagreva dosta.ako nisi graficki clocker ona je pravi izbor za tebe posto je fabricki vec oc-ovana.steta je velika sto se tesko nalazi palit sa mazivnim plavim coolerom koji je jeftiniji a moze se clockovati vise od asus-a jer je hladjenje kvalitetnije.razlika izmedju wd aaks i ks je u tome sto prvi model ima 3 ploce u sebi od po 166 gb a ks verzija ima 4 po 125 gb.sa aaks verzijom dobijas vecu brzini citanja,zapisa,hladniji je,tisi,jeftiniji.....noviji model i sa tim naravno savrseniji.sto se tice procesora ako sacekas 8xxx seriju samo jos malo da ih izbace iz fabrike mocices za isti novac kupiti procesor koji je na istom taktu bolji sto se tice performansi.znaci brzi je u svemu,manje se greje,manje struje trosi,na default voltazi ima mnogo vecu overclock brzinu,jos kada dodas samo malo voltaze prelece 4ghz kao iz sale.a evo i testa na ovoj stranici http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale_5.html#sect0 prelistaj je detaljno i razumeces sta sam hteo da ti kazem.ja kupujem 8400 cim se pojavi u slobodnoj prodaji.eh da jos nesto.sa pojavom 8xxx serije treba da padne cena 6xxx serije tako da trenutno nije pravo vreme za kupovinu procesora.poz
svaka cast za masinu naravno kao sto su i svi rekli nemoj Wd hard i naranvo stvar ukusa dali Croe2 Duo ili Quadro razliak je nemnog velika iu ceni narvno ikako za koga (50-60 evra :) ,a kada odvajas vec kes za ovako nesto ne vidim razlog zasto ne bi uzeo i quadro procesor. sve usvemu sta god da uzmes odlicnoje i mislimd a zadovoljava sve kriterijume
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.