Sve OK, ali taj GPS model PSUa je skupjli nego sto vredi, uzmi LC7560. I eventualno ne mora QuadCore jer nece biti 100% utilizovan sto zbog RAMa sto zbog ChipSeta i SVGA, pa razmisli o E6750...ustedis za nesto drugo...
ostalo je pravi bezkompromisni BestBuy
- R a v e n L o r d -
:: Procesor: Q6600 G :: :: Asus P5K-E/WIFI-AP,P35/ICH9R,1333,DDR2 106 :: :: Memorija: Gell Ultra 6400 4-4-4-1 :: :: Graficka: Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB DDR4 PCI- :: :: HDD. WD 320GB WD3200AAKS 7200 16MB SATA :: :: Kuciste: Chieftec GX-01BW-O :: :: Napajanje: Chieftec GPS550 550w full
sve ok ..samo umesto 3870 uzmi palit 8800 gt, neuporedivo je brzi i da sam na tvom mestu ne bih uzeo WD hdd i chiftec napajanje ali ok.....sluzice i oni
:: :: :: :: Chieftec CFT-650A-12B 650W 7.958 din :: Chieftec CFT750 750W Full 9.239 din :: Cooler Master 500w RC 500 5.306 din :: Chieftec GPS550 550w full 5.489 din :: :: Jeidno to da nesto vredi od napajanja!!!! :: Ne daje mi se bas za napajanje 100 evrica!!!! :: ::
uzmi cft-650a-12b 650w,jeste da kosta 100 eura ali je cft ili ti turbo serija nesto najkvalitetnije sto chieftec ima.
:: :: :: :: Chieftec CFT-650A-12B 650W 7.958 din :: Chieftec CFT750 750W Full 9.239 din :: Cooler Master 500w RC 500 5.306 din :: Chieftec GPS550 550w full 5.489 din :: :: Jeidno to da nesto vredi od napajanja!!!! :: Ne daje mi se bas za napajanje 100 evrica!!!! :: ::
Ako nadjes Palit 8800GT, onda uzmi nju, a ako ne onda neki od tih HD3870.
I daleko od toga da je 8800GT NEUPOREDIVO brzi od hd3870. Pa ceo svet uporedjuje te dve karte, imas mali milion benchmark sajtova sa uporednim performansama ove dve kartice. Ili je mozda ceo svet lud sto to radi. verovatno su trebali da procitaju post `ognjenog`, pa da se bar ljudi ne muce. Jer nesto sto je neuporedivo, pa to se u normalnom svetu i ne uporedjuje, zar ne?
8800GT je taman brza koliko je i skuplja i to je sve.(u ovo ne spada Palit 8800GT koji je i najbolja kupovina za te pare, ali kojeg nigde nema). U svakom slucaju neces pogresiti koju god karticu, od ovih navedenih, da uzmes.
Slozio bih se i sa Machin-om, sto se tice procesora. Moj predlog bi ti bio da ustedis nekih 50ak e na procesoru, i da uzmes E6750, a da tih 50e dodas za dobro napajanje, recimo Corsair CMPSU-520HX, koji je 100e, jer po meni, na napajanju najmanje treba da se stedi. Ja bih uzeo Geil memoriju, a hdd je ok.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: Ako nadjes Palit 8800GT, onda uzmi nju, a ako ne onda neki od tih HD3870. :: :: I daleko od toga da je 8800GT NEUPOREDIVO brzi od hd3870. Pa ceo svet uporedjuje te dve karte, imas mali milion benchmark sajtova sa uporednim performansama ove dve kartice. Ili je mozda ceo svet lud sto to radi. verovatno su trebali da procitaju post `ognjenog`, pa da se bar ljudi ne muce. Jer nesto sto je neuporedivo, pa to se u normalnom svetu i ne uporedjuje, zar ne :: :: 8800GT je taman brza koliko je i skuplja i to je sve.(u ovo ne spada Palit 8800GT koji je i najbolja kupovina za te pare, ali kojeg nigde nema). U svakom slucaju neces pogresiti koju god karticu, od ovih navedenih, da uzmes :: :: Slozio bih se i sa Machin-om, sto se tice procesora. Moj predlog bi ti bio da ustedis nekih 50ak e na procesoru, i da uzmes E6750, a da tih 50e dodas za dobro napajanje, recimo Corsair CMPSU-520HX, koji je 100e, jer po meni, na napajanju najmanje treba da se stedi. Ja bih uzeo Geil memoriju, a hdd je ok :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: ::
Reci ne, droga ne .....Procitaj malo moje postove o 8800 gt ako ti nesto nije jasno, pa da se ne blamiras ako ne razumes sta sam hteo da kazem
Vec imam na dva racunara 8800Gt Gainward extra rade ali me malo nervira jedno sto Crysis kasni malo slika!!!! Kad dodjem do do mesta i stanem on mi posle skunde iscita sliku!!! I dosta hvale prikaz slike kod ATI!! Sto se tice postova ima dosta za 8800GT a ima na bench fourmu i scren koliko volis ima i nekih mojih a i prezadovolajn sam sa Gainward (600/900/1500 za svaki dan 700/1000/1800 a prosao je test i sa 755/1065/1880) ali tesko se dolazi do 8800 GT maltene se ceka po mesec i vise!!!!!A i ako uzmem uzimam samo dual slot fun Gainwrad ili Palit!!!!! Najvise sam zbog i trazio pomoc. Ostalo manje vise sam prepostavljao i sam ali je problem graficka.... O palitu mozemo samo da sanjamo jer ih nikad nema i za 4 rezervacije su me zeznuli!!!
Ma ti si relevantan faktor u p.m. Spusti se malo na zemlju. Nisi pokupio svo znanje ovog sveta. Covek je lepo pitao za misljenje, a u civilizovanom svetu se prihvataju razlicita misljenja, i ja sam dao svoje. Uostalom, nigde nisam rekao da 8800GT nije bolja kartica od HD3870, vec samo da nije NEUPOREDIVO bolja, ali tvoj zaslepljeni, `objektivni` ego to izgleda nije u stanju da shvati.
Pozdrav svim razumnim, prizemnim i objektivnim ljudima sa ovoga foruma, koji, na svu srecu, cine velliku vecinu!
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: :: :: :: :: Ako nadjes Palit 8800GT, onda uzmi nju, a ako ne onda neki od tih HD3870. :: :: :: :: I daleko od toga da je 8800GT NEUPOREDIVO brzi od hd3870. Pa ceo svet uporedjuje te dve karte, imas mali milion benchmark sajtova sa uporednim performansama ove dve kartice. Ili je mozda ceo svet lud sto to radi. verovatno su trebali da procitaju post `ognjenog`, pa da se bar ljudi ne muce. Jer nesto sto je neuporedivo, pa to se u normalnom svetu i ne uporedjuje, zar ne :: :: :: :: 8800GT je taman brza koliko je i skuplja i to je sve.(u ovo ne spada Palit 8800GT koji je i najbolja kupovina za te pare, ali kojeg nigde nema). U svakom slucaju neces pogresiti koju god karticu, od ovih navedenih, da uzmes :: :: :: :: Slozio bih se i sa Machin-om, sto se tice procesora. Moj predlog bi ti bio da ustedis nekih 50ak e na procesoru, i da uzmes E6750, a da tih 50e dodas za dobro napajanje, recimo Corsair CMPSU-520HX, koji je 100e, jer po meni, na napajanju najmanje treba da se stedi. Ja bih uzeo Geil memoriju, a hdd je ok :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: :: :: Reci ne, droga ne .....Procitaj malo moje postove o 8800 gt ako ti nesto nije jasno, pa da se ne blamiras ako ne razumes sta sam hteo da kazem
:: Ma ti si relevantan faktor u p.m. Spusti se malo na zemlju. Nisi pokupio svo znanje ovog sveta. Covek je lepo pitao za misljenje, a u civilizovanom svetu se prihvataju razlicita misljenja, i ja sam dao svoje. Uostalom, nigde nisam rekao da 8800GT nije bolja kartica od HD3870, vec samo da nije NEUPOREDIVO bolja, ali tvoj zaslepljeni, `objektivni` ego to izgleda nije u stanju da shvati :: :: Pozdrav svim razumnim, prizemnim i objektivnim ljudima sa ovoga foruma, koji, na svu srecu, cine velliku vecinu :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako nadjes Palit 8800GT, onda uzmi nju, a ako ne onda neki od tih HD3870. :: :: :: :: :: :: I daleko od toga da je 8800GT NEUPOREDIVO brzi od hd3870. Pa ceo svet uporedjuje te dve karte, imas mali milion benchmark sajtova sa uporednim performansama ove dve kartice. Ili je mozda ceo svet lud sto to radi. verovatno su trebali da procitaju post `ognjenog`, pa da se bar ljudi ne muce. Jer nesto sto je neuporedivo, pa to se u normalnom svetu i ne uporedjuje, zar ne :: :: :: :: :: :: 8800GT je taman brza koliko je i skuplja i to je sve.(u ovo ne spada Palit 8800GT koji je i najbolja kupovina za te pare, ali kojeg nigde nema). U svakom slucaju neces pogresiti koju god karticu, od ovih navedenih, da uzmes :: :: :: :: :: :: Slozio bih se i sa Machin-om, sto se tice procesora. Moj predlog bi ti bio da ustedis nekih 50ak e na procesoru, i da uzmes E6750, a da tih 50e dodas za dobro napajanje, recimo Corsair CMPSU-520HX, koji je 100e, jer po meni, na napajanju najmanje treba da se stedi. Ja bih uzeo Geil memoriju, a hdd je ok :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Reci ne, droga ne .....Procitaj malo moje postove o 8800 gt ako ti nesto nije jasno, pa da se ne blamiras ako ne razumes sta sam hteo da kaze
neko se iznervirao ? ....od toga ces dobiti bore oko ociju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.