Pa toliko kosta malo bolja graficka karta a ti hoces ceo racuara za te pare i uz to jos da tera novije igre, ti si od sad pa nadalje IDOL TEKUCE NEDELJE.
Ajde decko opusti se malo oslobodi forum nemoj da nas zamajavas vise... pola postova na prvoj strani su tvoji.
Najpre za te pare Kupis Maticnu i Procesor i RAM,recio Gigabyte ili Asus maticnu sa P35 cipsetom i C2D 6750 za oko 260E i jos 2GB DDR2 GEIL, A dogodine Graficku,Hard i Ostalo....Jes da ce ti do tad vec ovo biti ostarela konfa jer ce za koju nedelju izaci Penryn procesori al...
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
CPU mozes bez ikakavih problema klokovati tako da radi kao model 4600+, slicno vazi i za SVGA moze se ubrzati do nekih 25% za GPU i VRAM
Cena ne prelazi zaokruzeno 400e cak i sa manjim izmenama!!! To ti je extra masina za te pare, bolje za te pare ces tesko naci a sve radi super, cak gura i Crysis!!! Ima da ti radi 3 god. bez problema...
Imam ja ortaka koji prodaje svoju polovnu masinu. Ali je stvarno super radi. AMD 3200+ ne znam tacno koja ploca 2GB ram kingston ATI1600XT 256MB 2 HDD-a, jedan 120GB drugi 80GB monitor 17` CRT DVDRW Tastatura+mis+modem+kuciste... Trazi oko toliko... pa ako hoces javi se.
Ja samo mogu da kazem da je komp koj je Machine predlozio mnogo noviji i mnogo bolji od tog..Ja ne viudim ni jednu komponentu koja je bolja od ove koju je machine naveo..
Ali je zato i 100 eur skuplji od cene koju je aco naveo kao krajnju (300 eur)
:: Ja samo mogu da kazem da je komp koj je Machine predlozio mnogo noviji i mnogo bolji od tog..Ja ne viudim ni jednu komponentu koja je bolja od ove koju je machine naveo. :: :: ::
Pa da,slazem se ja sa tom izjavom...ali sta on zeli da za 300 eura dobije nov komp koj ce da bude super jak...Mogao je machine da mu za 300 eura napravi neki komp koj ce biti jak kao i ovaj polovan,samo sto bi taj bio ov...Ja licno ne bih kupio polovan komp za 300 eura,kada za 400 eura mogu da kupim onaj gore,stavise i da nemam lovu sada,strpeo bih se,pa bih kupio kasnije...Mada opet kazem,njegova lova..pa neka sa njom radi sta on oce...On najbolje zna sta mu treba i kada mu treba ...pozzz
U potpunosti se slazem, ne bih ni ja kupio taj polovan racnar za 300 eur ...
:: Pa da,slazem se ja sa tom izjavom...ali sta on zeli da za 300 eura dobije nov komp koj ce da bude super jak...Mogao je machine da mu za 300 eura napravi neki komp koj ce biti jak kao i ovaj polovan,samo sto bi taj bio ov...Ja licno ne bih kupio polovan komp za 300 eura,kada za 400 eura mogu da kupim onaj gore,stavise i da nemam lovu sada,strpeo bih se,pa bih kupio kasnije...Mada opet kazem,njegova lova..pa neka sa njom radi sta on oce...On najbolje zna sta mu treba i kada mu treba ...pozz :: :: ::
sve sto oce...Crysis, Call of Duty 4, TimeShift, Half-Life 2...sve ce da radi na 1280x1024 sa nekim osrednjim setingsima...a mozda cak i bolje...dobro...bar Half-Life 2 ce raditi na max...ovi ostali na medium...
OK,al ajd molim te da nam napises tu konfu koja ce da gura crysis na medium pri rez od 1280x1024...Mene zanima,jer bi u tom slucaju i ja kupio jedan takav za burazera...mada sumnjam da postoji..
e pa sad...ne mogu da ti otkrivam tajne zanata...al mogu da ti kazem da bi ta `kofa` podrazumevala malo overkloka tu i tamo...al bi garant gurala Crysis...
Vidis Dyco, da je covek pogubljen, izmislja toplu vodu...pa onda one ostale masine O/C-ovane mogu da guraju isti na max, zar ne??? Zasto bi budale uzimale SLI 8800 ili CrossFire 3870 kada isti efekat moze saske da proizvede?
- R a v e n L o r d -
:: OK,al ajd molim te da nam napises tu konfu koja ce da gura crysis na medium pri rez od 1280x1024...Mene zanima,jer bi u tom slucaju i ja kupio jedan takav za burazera...mada sumnjam da postoji. :: :: ::
koji ste vi indijanci...pa 8800gt u SLI-ju ces uzeti samo ako oces da pikas Crysis u 2500xnesto...i da mu zveknes neki 4xAA i 16AF...meni je sa 7900gs sasvim lepo isao na medium setingsima...i poneki na high...
Obrati paznju na to da uzmes GA GV-RX26T256HP-B koja ima GDDR4, neke karte namaju dodatak P-B i imaju GDDR3, to su one Silent sa pasivcem i tu ne uzimaj, ovaj prvi ima aktivno hladjenje ali i drugaciju stampu, tj. nesto je kvalitetnija jer je stampa slicna modelima ATI 2900. Takodje mozes pazariti obicno kuciste za 20e i za 25e uzeti Codegen napajanje od 500W koje je dosta dobro...
:: koji ste vi indijanci...pa 8800gt u SLI-ju ces uzeti samo ako oces da pikas Crysis u 2500xnesto...i da mu zveknes neki 4xAA i 16AF...meni je sa 7900gs sasvim lepo isao na medium setingsima...i poneki na high...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.