DFI Infinity P965-s DARK Intel C2D E6320 OCZ 2X1GB 800MHz HDD SATA2 320 GB DVD RW GeForce 8600GT 256MB Big Tower ThermalTake 850W 7.1 audio, GLAN, 56K modem
Ovo je inace oglas koji sam procitao u jednim nasim novinama, a konfiguraciju krasi bombastican naslov (koji sam vec naveo) i kuciste iz razlicitih perspektiva (Inace to je TT KANDALF koje kosta oko 190E). Nisam neki veliki strucnjak, ali se pitam kako je moguce da je ovo Ultra Gamer, kad ima ovakve komponente (mislim na graficku, za plocu neznam kakva je)? Inace kosta oko 1100 E na 24rate kad se sve sabere,(kad se saberu komponente, to izadje oko 685E)!! Da li je ovo po narodnoj, dok je ovaca bice i vune..........ili sam ja utripovao nesto i ne slutim dokle je tehnologija otisla.
:: Ono sto je najvaznije za GAMER-a nije ni `HI` a kamoli `ULTRA :: Jel ovo bez monitora 1100 EUR :: I koja je firma u pitanju..... los glas da se procuje :: :: :: :: :: Mid-Range komp, high end kuciste, i tu i tamo high-end napajanje :: ::
Naravno da je bez monitora :) Nisi valjda mislio da ce poklanjati neki TFT.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.