Ovo sve kosta oko 360e... toliko mogu da izvojim... Kompjuter koristim uglavnom za igre i dr. Procesor bih kasnije OC, a Hd i ostalo prebacujem sa starog kompa .... Unapred hvala !!!
Razmisli o biostar plocama, ja sam istu kombinaciju imao u planu GA-P31, ali sam uzeo Biostar P35D2-A7 za ISTI novac.
Za nekih 20e vise imas i TP35D2-A7, a razlika od nje i ove prve je u LPT i COM portu (nisu izvedeni idu preko bracketa), nema SATA RAID i ima Audio ALC662 -5.1 a ova druga ALC888-7.1 sto meni nista nije znacilo.
Naravno ova prva nema overclock opcije kao TP serija, ali sam spustio na nju bios sa TP serije, radi i naravno ima sve opcije za OC :) Mada i sa originalnim biosom hoce na 2.7 da ide.
Eventualno bi uzeo 3870 umesto 3850 cini mi se da nije tako velika razlika u ceni.
:: Razmisli o biostar plocama :: ja sam istu kombinaciju imao u planu GA-P31, :: ali sam uzeo Biostar P35D2-A7 za ISTI novac :: :: Za nekih 20e vise imas i TP35D2-A7, a razlika od nje i ove prv :: je u LPT i COM portu (nisu izvedeni idu preko bracketa), nema SATA RAI :: i ima Audio ALC662 -5.1 a ova druga ALC888-7.1 sto meni nista nije znacilo :: :: Naravno ova prva nema overclock opcije kao TP serija, ali sam spustio na nj :: bios sa TP serije, radi i naravno ima sve opcije za OC :) :: Mada i sa originalnim biosom hoce na 2.7 da ide. :: :: Eventualno bi uzeo 3870 umesto 3850 cini mi se da nije tako velika razlika u ceni :: ::
Fercera boli glava, sve nove igre na high u 1280x1024. Jedino Crysis malo zeza ali za njega ti treba min. 8800GT. Super si sklopio komp. Najbolji odnos performansi u odnosu na ulozen novac. Samo bi trebao da uzmes plocu sa P35 cipsetom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.