Apple iMac Desktop with 20` Display MA876LL/A (2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 1 GB RAM, 250 GB Hard Drive, SuperDrive)
cena mu je 360e+40e shiping i koliko ce me kosta carina ako narucim
Brand:Apple...Catalog: ....Got Score:0 .....hit count:252 Market Price:EUR480 Member Price:EUR360 Get Disccount:EUR120
ostale karakteristike
* 2.0 GHz Intel Core 2 Duo running Mac OS X Mac OS X v10.4.10 `Tiger` * 1 GB DDR SDRAM, 250 GB SATA hard drive, SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) * 20-inch (viewable) glossy widescreen TFT active-matrix LCD, 1680 by 1050 pixels, millions of colors * FireWire 400, FireWire 800 port, three USB 2.0 ports on computer, two USB 2.0 ports on keyboard, built-in iSight, mini-DVI output port with support for DVI, VGA, and S-video * Built-in 10/100/1000BASE-T (Gigabit), built-in AirPort Extreme (802.11n). built-in Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) module
mislim da si zaboravio neku brojku u ceni, suvise je to jeftino (as low as you can imagine!) http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?spart=MA876LL%2FA sto se tice carine pre godinu dana je bilo 10% carina + PDV obracunat na cenu sa carinom tako da te izadje oko 30% skuplje :) a o tome ko ce da jede burek nad tvojim kompom ili knjigama u carinskoj upravi ne zelim ni da govorim...
Ako ga stvarno mozes naci po toj ceni, uzimaj. Medjutim, sudeci po ceni na sajtu, ili je greska ili namera teska :)) A i znajuci nase carinike, da li ce ti stici? (da ne bude kao u onoj prici kad je tip narucio tastaturu i misa, pa mu je u kutiji stigla samo tastatura. Odgovor carinika, na primedbu da je razlika u tezini ocigledna i da nema misa, je da je sadrzaj paketa kalirao:)) (nema veze sa temom, ali sam morao da ispricam).
Da, pa kalirao je kao da su pomorandze, u granicama propisanog. To je izvod pisma iz I/O porta casopisa SK...
- R a v e n L o r d -
:: :: http://www.iconpareto.com/cart/product.php?productid=17011&cat=0&page= :: :: Ako ga stvarno mozes naci po toj ceni, uzimaj. Medjutim, sudeci po ceni na sajtu, ili je greska ili namera teska :) :: A i znajuci nase carinike, da li ce ti stici? (da ne bude kao u onoj prici kad je tip narucio tastaturu i misa, pa mu je u kutiji stigla samo tastatura. Odgovor carinika, na primedbu da je razlika u tezini ocigledna i da nema misa, je da je sadrzaj paketa kalirao:)) (nema veze sa temom, ali sam morao da ispricam) :: :: :: ::
:: Da, pa kalirao je kao da su pomorandze, u granicama propisanog. To je izvod pisma iz I/O porta casopisa SK.. :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: :: :: http://www.iconpareto.com/cart/product.php?productid=17011&cat=0&page= :: :: :: :: Ako ga stvarno mozes naci po toj ceni, uzimaj. Medjutim, sudeci po ceni na sajtu, ili je greska ili namera teska :) :: :: A i znajuci nase carinike, da li ce ti stici? (da ne bude kao u onoj prici kad je tip narucio tastaturu i misa, pa mu je u kutiji stigla samo tastatura. Odgovor carinika, na primedbu da je razlika u tezini ocigledna i da nema misa, je da je sadrzaj paketa kalirao:)) (nema veze sa temom, ali sam morao da ispricam) :: :: :: :: :: :: :: ::
U nekom sam listu i procitao to, samo nisam se setio u kom. Hvala na podsecanju, Machine. Kad god se pomene carina, uvek se setim te price.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.