Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Akcija-dobrocinstvo
STRANA 1 OD 1
alfi Akcija-dobrocinstvo 05.01.2008. 21:14 T7351

status: user
broj poruka: 133

Obracam se sa idejom da pokusamo da uradimo ( i nastavimo ) dobro delo.
Skoro sam video na RTS1 prilog o 13 toclanoj porodici u selu Slatina,podno Jastrebca.
Stupio sam u kontakt sa novinarkom koja je bila u poseti i pripremila prilog , dobio podatke o porodici (Zivkovic ) i cuo u kakvim uslovima zive.
Odlucio sam da ih posetim i pomognem koliko je u mojoj moci.
Ideja mi je,da pored drugih stvari,ponesem i nekiliko racunara ( starijih, ali u funkciji ).Verujem da ce to znatno obradovati decu a i koristiti im u skolovanju.
Zato molim sve vas da,ako imate stariji racunar ili opremu,kojavam nije potrebna ( ili jos bolje-potrebna vam je ali biste je poklonili ) da zajednicki ucestvujemo.
Pozdrav svima,svako dobro u novoj godini,blagosloveni predstojeci praznici.
Aleks
064-2907 607 filipal2000@yahoo.com
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rasha44 Evo i mene 05.01.2008. 21:37 #38225

status: user
broj poruka: 1492
Imam i ja ponesto, ali ne znam sve napamet. Sigurno imam CD-RW Asus, skoro nov, Logitech misa, staru tastaturu u radnom stanju... Za ostalo moram da preturim kutije koje stoje na ormanu, naci ce se jos nesto.
Javi se iduce nedelje da ugovorimo primopredaju.
Ideja je odlicna, puna podrska!

Nightbird

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs