Pa na odgovor na tvoje pitanje nije tezak jer si dao tri ponudjene karte od kojih je GTX varijanta najbolja jer je bidno jeftinija od MSI-ja a istih je performansi.
Bolje i po meni racionalnije pitanje je koje je BataCele postavio. `Koja daje najvise za ulozene pare?`
U tom slucaju definitivno je Palit 8800GT jedini izbor jer je 8800GTX od njega skuplji skoro 100% a ne daje vise od 10-15% ubrzanja tj. toliko je brza od 8800GT.
Imam dotican Palit a pre njega 8800GTS 320Mb i mogu ti revi da je kartica ubica. Nemoj da bacas pare za GTX nego razliku dodaj za neki opasan monitor ili Quad ili 5.1 zvucnike ili kupi devojci neki lep poklon za te pare i udace se za tebe... Aj u zdravlje.
:: Pa na odgovor na tvoje pitanje nije tezak jer si dao tri ponudjene karte od kojih je GTX varijanta najbolja jer je bidno jeftinija od MSI-ja a istih je performansi :: :: Bolje i po meni racionalnije pitanje je koje je BataCele postavio. `Koja daje najvise za ulozene pare? :: :: U tom slucaju definitivno je Palit 8800GT jedini izbor jer je 8800GTX od njega skuplji skoro 100% a ne daje vise od 10-15% ubrzanja tj. toliko je brza od 8800GT :: :: Imam dotican Palit a pre njega 8800GTS 320Mb i mogu ti revi da je kartica ubica. :: Nemoj da bacas pare za GTX nego razliku dodaj za neki opasan monitor ili Quad ili 5.1 zvucnike ili kupi devojci neki lep poklon za te pare i udace se za tebe.. :: Aj u zdravlje. :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.