Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Konfiguracija potrebna
STRANA 1 OD 1
pajapatak Konfiguracija potrebna 05.01.2008. 14:21 T7341

status: user
broj poruka: 29
Meni treba konfiguracija sa cenama (otprilike) ako je moguće. Ekran TFT 17 inča, zvučnici neki obični 2+1, tastatura i miš nisu vazni, jer necu u njih ulagati veće pare. Pozeljno je da je Ram min 512, HDD oko 80-100gb (ne treba mi ni toliko), procesor - nemam pojma. PC mi treba za svakodnevni rad - proračuni, grafioni, statistička obrada podataka, obrada slika za ličnu upotrebu, obrada teksta, gledanje DVD-a, igrice tipa shreck, ili neke slične u 3D manje zahtevne, internet, i tako to.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele ... 05.01.2008. 16:30 #38158

broj poruka: 1532
Takvo pitanje je za oglase, a ne za forum.

A sada se preciznije izjasni koliko para bi da izdvojis i za sta, pa sledi odgovor.
pajapatak re 06.01.2008. 12:11 #38288

broj poruka: 29

Pa ne znam koliko je potrebno para. Recimo za monitor do 200evra, miš, tastatura, zvučnici neki jeftiniji da je zvuk ok za filmove i kućno slušanje muzike (ništa spec.),e a ovi delovi ram, hdd, grafička, koliko treba ne znam (oko 350-400e). Recimo da mi treba nešto solidno za taj posao koji radim, da je kvalitetno ali da ne mora biti najnovije. Neka srednja klasa.

BataCele Nesto ovako 07.01.2008. 02:36 #38384

broj poruka: 1532
BOX Athlon 64 X2 4000+ _____________________ 55 e
Biostar TA690G (integrisana x1250) _____________ 60 e
2x512MB DDR2 RC 667 MHz ___________________ 20 e
WD Caviar 160 GB SATA II ____________________ 45 e
kuciste + napajanje (400-450 W) _______________ 50 e
monitor 17` Samsung Syncmaster 710N _________ 160 e

Zvucnici, mis, tastatura...

Ukupno oko 400 jevreja. Za potrebe koje si naveo - to je to. Ako zatreba mozes na ovu plocu da kasnije dodas PCI-e graficku i ima da gari kao lud.

Ploca je odlicna, iako je integrusa i poseban PCI-e slot izvrsno obavlja posao (kao da nije integrusa).

Ako ces veci monitor, predlozio bih Samsung Syncmaster 940N TFT 19` za 20-ak jevreja vise.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs