Intel Core 2 Duo 4500 Gigabyte Ga-P35-DS3L 2*1 GB Geil ultra ASUS EAH 3850 256M HDD Seagate 250 GB 16 MB Napajanje MS PRO 550 W
A pitane je sledece :posto za koji dan treba da mi stigne jaca grafika(ASUS EAH 3870 TOP/G/HTDI/512M) da li ce mi ovo napajanje biti dosta za ovo ?(cuo sam da ova graicka trosi puno vise struje)
:: :: :: :: :: Nece,moras da kupis minimum neki LC od 550w..a preporucljivo je nesto jace..poz :: :: :: :: :: :: E hvala ti ,a koje je dobro a da nije puno skupo
Cooler Master iGreen Power RS-600-ASAA ako se uklapas u cenu! COOLER MASTER Real Power M620 RS-620-ASAA-A1 CORSAIR CMPSU-520HXEU CORSAIR CMPSU-620HXEU jos bolje!
:: KONFA JE SLEDECA: :: :: Intel Core 2 Duo 450 :: Gigabyte Ga-P35-DS3 :: 2*1 GB Geil ultr :: ASUS EAH 3850 256 :: HDD Seagate 250 GB 16 M :: Napajanje MS PRO 550 :: :: A pitane je sledece :posto za koji dan treba da mi stigne jaca grafika(ASUS EAH 3870 TOP/G/HTDI/512M) da li ce mi ovo napajanje biti dosta za ovo ?(cuo sam da ova graicka trosi puno vise struje :: :: Hvala unapred za odgovor.
CORSAIR CMPSU-520HXEU - duplo skuplje od LC Power mada nije sigurnoda li je duplo bolje (valjda jeste) CORSAIR CMPSU-620HXEU jos bolje! - jos skuplje od prvo navedenog (ovo te nece ostaviti na cedilu sa mnogo delova i eventulanom crossfire ili sli kombinacijom u racunaru.
A za GANG-a jedno pitanje ima li stogod na ovom svetu da je dobro a da je jeftino ?
:: CORSAIR CMPSU-520HXEU - duplo skuplje od LC Power mada nije sigurnoda li je duplo bolje (valjda jeste :: CORSAIR CMPSU-620HXEU jos bolje! - jos skuplje od prvo navedenog (ovo te nece ostaviti na cedilu sa mnogo delova i eventulanom crossfire ili sli kombinacijom u racunaru :: :: A za GANG-a jedno pitanje ima li stogod na ovom svetu da je dobro a da je jeftino :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: Nisam trazio da za male pare bude EXTRA ,nego BESTBUY !!!!
:: :: :: :: :: CORSAIR CMPSU-520HXEU - duplo skuplje od LC Power mada nije sigurnoda li je duplo bolje (valjda jeste :: :: CORSAIR CMPSU-620HXEU jos bolje! - jos skuplje od prvo navedenog (ovo te nece ostaviti na cedilu sa mnogo delova i eventulanom crossfire ili sli kombinacijom u racunaru :: :: :: :: A za GANG-a jedno pitanje ima li stogod na ovom svetu da je dobro a da je jeftino :: :: :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: :: Nisam trazio da za male pare bude EXTRA ,nego BESTBUY ,a ovo sto si mi ti ponudio kosta ko pola mog KOMPA ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.