:: Ploca - Gigabyte GA-P35-DS3L - 75 :: CPU - E4500 - 95 :: RAM - 2x1GB GeIL Ultra/BlackDragon 50/55 :: GPU - ATI 3850 256MB - 150 :: :: Total : 370-375 :: :: Dodaj jos 20e i uzmi neki Hard od 160GB sa 16MB kesa
Sad mi je rodjendan 28-og pa mozda ucarim jos koji evric. A jel bi mogao Krajzis sa ovom da pikam na 1280*1024 ili 1024*768 High Details
U svakom slucaju izgleda dobro za te pare - Hvala za brz odgovor
:: :: Ploca - Gigabyte GA-P35-DS3L - 75 :: :: CPU - E4500 - 95 :: :: RAM - 2x1GB GeIL Ultra/BlackDragon 50/55 :: :: GPU - ATI 3850 256MB - 150 :: :: :: :: Total : 370-375 :: :: :: :: Dodaj jos 20e i uzmi neki Hard od 160GB sa 16MB kesa :: :: Sad mi je rodjendan 28-og pa mozda ucarim jos koji evric :: A jel bi mogao Krajzis sa ovom da pikam na 1280*1024 ili 1024*768 High Detail :: :: U svakom slucaju izgleda dobro za te pare - Hvala za brz odgovo
Usled enormnog napretka i konstatnog izbacivanja novih tehnologija(citaj : svih zivih modela, svih komponenti) za male pare mozes nabaviti dobar kompic, kao sto je i u tvom slucaju...ALI ...Crysis je prica za sebe, on ne radi kako treba ni na 3 x skupljim kompjuterima ma sta god drugi ovde rekli i sami sebe lagali ....radice ti na 1024 na nekim srednjim detaljima..maybe...
p.s. znam da ovako mozes u nedogled ali...ako mozes dodaj jos malo i uzmi 3870 pa ces biti miran neko vreme ( 8800 gt je best by ali em sto ga nema u prodaji em je od 200-250e kako gde )
:: :: :: :: Ploca - Gigabyte GA-P35-DS3L - 75 :: :: :: CPU - E4500 - 95 :: :: :: RAM - 2x1GB GeIL Ultra/BlackDragon 50/55 :: :: :: GPU - ATI 3850 256MB - 150 :: :: :: :: :: :: Total : 370-375 :: :: :: :: :: :: Dodaj jos 20e i uzmi neki Hard od 160GB sa 16MB kesa :: :: :: :: Sad mi je rodjendan 28-og pa mozda ucarim jos koji evric :: :: A jel bi mogao Krajzis sa ovom da pikam na 1280*1024 ili 1024*768 High Detail :: :: :: :: U svakom slucaju izgleda dobro za te pare - Hvala za brz odgovo :: :: :: Usled enormnog napretka i konstatnog izbacivanja novih tehnologija(citaj : svih zivih modela, svih komponenti) za male pare mozes nabaviti dobar kompic, kao sto je i u tvom slucaju...ALI ...Crysis je prica za sebe, on ne radi kako treba ni na 3 x skupljim kompjuterima ma sta god drugi ovde rekli i sami sebe lagali ....radice ti na 1024 na nekim srednjim detaljima..maybe.. :: :: p.s. znam da ovako mozes u nedogled ali...ako mozes dodaj jos malo i uzmi 3870 pa ces biti miran neko vreme ( 8800 gt je best by ali em sto ga nema u prodaji em je od 200-250e kako gde )
To za Crysis sam i ja cuo ali ovde svi pricaju kako igraju na high details+AA 8 Puta i sta ti ja znam,a sta je od toga istinito vise neznam ni sam. A jel bi mogao MOHA Airborn ili COD 4 ?
Iskren da budem ali to je sve lupetanje, mlacenje prazne slame kao sto kaze nas narod.Ljudi sa 2 x 8800 ultra imaju problema sa Crysisom i to mozes videti gde god hoces na internetu. evo ti moj primer DC 4 mb casha cloknut na 3.8 ghz trenutno, 2 gb 800 mhz corsair, 8800 GT( kao sonic verzija , znaci OC ) , crysis mi na 1280x1024 sa skoro svim podesavanjima na high , osim senki i post procesinga koji su na medim daje od 30-60 fps u proseku, sto je blagi ocaj u poredjenju sa drugim igrama.A ne daj Boze da sam probao da ukljucim AA x 8 kao sto neki mlate u prazno ( razlika izmedju 8800 gt OC i 8800 gtx je u par %, a ponekad je i brzi 8800 GT , toliko o tome) ..pa ti vidi onda ...
...e da..da ne bude da non stop blatim Crysis :) ..lepse nesto u zivotu nisam video, igra cak i na medium izgleda bolje od svih drugih ( COD 4 se ne racuna, on je prica za sebe)
:: :: :: Iskren da budem ali to je sve lupetanje, mlacenje prazne slame kao sto kaze nas narod.Ljudi sa 2 x 8800 ultra imaju problema sa Crysisom i to mozes videti gde god hoces na internetu :: evo ti moj primer DC 4 mb casha cloknut na 3.8 ghz trenutno, 2 gb 800 mhz corsair, 8800 GT( kao sonic verzija , znaci OC ) , crysis mi na 1280x1024 sa skoro svim podesavanjima na high , osim senki i post procesinga koji su na medim daje od 30-60 fps u proseku, sto je blagi ocaj u poredjenju sa drugim igrama.A ne daj Boze da sam probao da ukljucim AA x 8 kao sto neki mlate u prazno ( razlika izmedju 8800 gt OC i 8800 gtx je u par %, a ponekad je i brzi 8800 GT , toliko o tome) ..pa ti vidi onda .. :: :: ...e da..da ne bude da non stop blatim Crysis :) ..lepse nesto u zivotu nisam video, igra cak i na medium izgleda bolje od svih drugih ( COD 4 se ne racuna, on je prica za sebe :: :: p.s. Cod 4 i moh ce da ti lete bukvalno
Kad nemozemo da Crisisujemo onda ce mo da CODiramo
Hvala ti Ognjeni na za realan odgovor,a ne dva zeca tri zeca !
Ljudi sa 3850 koji su radlili bench za Crysis imaju oko 30FPS average, ovo su podesavanja na High u 1024x768 ili mozda 1280x1024 nisam siguran. Znaci mocices da igras Crysis na High u toj rezoliciji i trebao bi da radi ok, tj. tu i tamo solidno, a ako ne onda mesavina medium i high ce da ti odradi super posao.
CoD4 ja igram na max u 1440x900 sa 7950GT, tebi ce da je guta samo tako, Airbone takodje ima da guta, tj. sve ce da radi tik-tak na max osim Crysis-a.
:: Ljudi sa 3850 koji su radlili bench za Crysis imaju oko 30FPS average, ovo su podesavanja na High u 1024x768 ili mozda 1280x1024 nisam siguran :: Znaci mocices da igras Crysis na High u toj rezoliciji i trebao bi da radi ok, tj. tu i tamo solidno, a ako ne onda mesavina medium i high ce da ti odradi super posao :: :: CoD4 ja igram na max u 1440x900 sa 7950GT, tebi ce da je guta samo tako, Airbone takodje ima da guta, tj. sve ce da radi tik-tak na max osim Crysis-a
a sta ti znaci minimum 30 fps avrage ?? zasto nisi napisao koji je minimum fps bio ??Crysis je toliko neoptimizovana igra u kojoj FPS toliko varira da je to nenormalno, ako ti sistem posle benchovanja ne daje minimum 40-50 fps avrage, to ce biti samo mucenje, jer ce frame rate ici na 5-10 u vecini masovnijih bitki.
:: Ljudi sa 3850 koji su radlili bench za Crysis imaju oko 30FPS average, ovo su podesavanja na High u 1024x768 ili mozda 1280x1024 nisam siguran :: Znaci mocices da igras Crysis na High u toj rezoliciji i trebao bi da radi ok, tj. tu i tamo solidno, a ako ne onda mesavina medium i high ce da ti odradi super posao :: :: CoD4 ja igram na max u 1440x900 sa 7950GT, tebi ce da je guta samo tako, Airbone takodje ima da guta, tj. sve ce da radi tik-tak na max osim Crysis-a
Ja sam veliki fan COD-a pa i ako nebudem mogao da igram Crysis nece mi tesko pasti,ali me nervira COD 4 zato sto je Modern Warfare.Ja vise volim CVAJTA RAT ! A sto se tice MOHE ja je igram na ovom mom sr*nju na Medium Detaljima: 2500 + Barton GF 6600 2*512 Kingston 400MHz MSI KT4V....bla bla bla... sto znaci da su bolje optimizovane Od Crysis-a i nista drugo. Jedino ako ima neki Patch pa zbog toga i ovakva neslaganja.....upravo ..je*iga..idem da se bucnem u Savu...hik..hik
Napisao sam Avegrage 30FPS, ako je prosek 30FPS, znaci mora da hvataju i do 40FPS u zatvorenom prostoru i vise naravno, a napolju ce da padne negde i do 10-15FPS sigurno, Ali je u proseku na onom benchu za Crysis dobijeno oko 30FPS-a za prosek. Sad, 8800GTX ima valjda 50FPS za prosek... Jasno je da cemo Crysis igrati na max sa 9 serijom, ali sve u svemu prema ljudima koju su ga igrali sa 3850, trebalo bi da meduim/high mesavina da sasvim solidnu igrivost sa lepom grafikom.
:: :: :: :: :: Ljudi sa 3850 koji su radlili bench za Crysis imaju oko 30FPS average, ovo su podesavanja na High u 1024x768 ili mozda 1280x1024 nisam siguran :: :: Znaci mocices da igras Crysis na High u toj rezoliciji i trebao bi da radi ok, tj. tu i tamo solidno, a ako ne onda mesavina medium i high ce da ti odradi super posao :: :: :: :: CoD4 ja igram na max u 1440x900 sa 7950GT, tebi ce da je guta samo tako, Airbone takodje ima da guta, tj. sve ce da radi tik-tak na max osim Crysis-a :: :: :: a sta ti znaci minimum 30 fps avrage ?? zasto nisi napisao koji je minimum fps bio ??Crysis je toliko neoptimizovana igra u kojoj FPS toliko varira da je to nenormalno, ako ti sistem posle benchovanja ne daje minimum 40-50 fps avrage, to ce biti samo mucenje, jer ce frame rate ici na 5-10 u vecini masovnijih bitki.
...Poenta je ....da se u skoro svakom novom benchmarku pored avrage fps stavlja i minimum fps ...minimum i maximum fps spadaju pod avrage fps ALI...to sto je bilo 30 fps ne znaci da je igra bila igriva non stop, dovoljno je da u npr. 30 % scena bude fps 5-10 ( npr miinimum ) pa da te delove ne mozes ni da igras...znam sta pricam dobro, zato je i pravi pokazatelj kako igra radi minimum fps a ne avrage fps...on ti samo `zamaze oci ` .. ajd uzdravlje :)
...ono ja jedem meso,a ti pirinac ,a u proseku jedemo sarmu...Dal` ce neko da se naigra sa 10-15 fps-a ,ne znam,ali i gothic 3 je bio takav ,a vise nije...Znaci predji Crysis sada kako znas ,a posle kad dodje vreme ti se vrati sa nekom Nvidia 15xxx ili Ati-jem 6870 u crossfire rezimu i kazes : - Sad cu da ti nanu naninu na 1680x1050 sa 64xAA i 128 x Af... `Ajd u zdravlje!
BOX Athlon 64 X2 4800+ _____________________ 80 e Abit KN9-S ________________________________ 93 e 2x1GB DDR2 RC 667 MHz _____________________ 30 e WD Caviar 160 GB SATA II ____________________ 45 e ATI 3850 256 MB DDR3 ______________________ 152 e
Ovo je 400 evra. Cak mozda i nesto manje jer sam zaokruzivao na nesto vece cifre. Objektivno, iznenadjen sam sta sve stade za 400 evra. Ovo je munja.
Meni je Crysis radio na 1280x1024 i AA 8X, sve na HIGH, sa 8800GT glatko, bez ikakvog trzanja. Konfiguraciju imate navedenu u temi o razjasnjivanju jednom za svagda :)
Kada sam promenio monitor i stavio rezoluciju 1680x1050 morao sam da spustim AA na 4X i sada ume malo, ponekad da stucne, ali je i dalje u potpunosti igra igrljiva :)
Opet, ko ne veruje, dobrodosao je na prezentaciju :)
Doticnu konfiguraciju sam uzeo pre dve nedelje izuzev navedene grafike i prezadovoljan sam ...
Ploca sasvim ok i bices miran neko duze vremene sa P35 chipsetom i flashovanjem bios-a Core2Duo 4500+ u datom momentu jeftiniji i od slabijih 4300+ i 4400+ zbog njihovih boljih OC karakteristika,ali i njega lagano mozes da dignes na 3 Ghz sa Box kulerom koji ide uz njega. Ram slobodno uzmi Geil Ultra/Black Dragon neces pogresiti.Ja sam uzeo Ultra isto 2x1GB Sto se graficke tice,tu ti ne mogu pomoci ... Kolko para toliko i muzike ... Mislim uopste sto se kompa tice,vazi uopsteno pravilo koliko para toliko muzike ... Mada je grafika uvek bila nekako posebno ... Ja imam u kompu Gainward 7300 GT Golden Sample koja mi je preostala od prethondnog kompa i cekam da skupim jos malo para da bi uzeo nesto pristojno ili da ima malo padnu cene tj. da zastare ... he,he,he
:: :: :: ...ono ja jedem meso,a ti pirinac ,a u proseku jedemo sarmu...Dal` ce neko da se naigra sa 10-15 fps-a ,ne znam,ali i gothic 3 je bio takav ,a vise nije...Znaci predji Crysis sada kako znas ,a posle kad dodje vreme ti se vrati sa nekom Nvidia 15xxx ili Ati-jem 6870 u crossfire rezimu i kazes : - Sad cu da ti nanu naninu na 1680x1050 sa 64xAA i 128 x Af... `Ajd u zdravlje! ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.