Ako ti tv karta treba samo za gledanje tv-a posluzice ti i najjeftinija koja kosta 25e. Za snimanje vide materijala i ostale zezancije preporucujem neki lidtekov model. Izbegni asus i msi. Pored toga sto imaju izvikane ploce, tv tjuneri su tek katastrofa
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Imam monitor 24` i za njega sam kupio pre par dana LEADTEK dtv2000H (4900 din). Kartica ima analogni, digitalni i fm tuner a na digitalnom tuneru podrzava HDTV.Posto ti se uklapa u budzet mozes da kupis dve i da ti rade u dual modu jer kartica ima i tu mogucnost (pogledaj na njihovom sajtu), a samim tim dobijas dodatne mogucnosti ako ti trebaju. Koristi kvalitetne 10 bitne konvertere i slikom sam zadovoljan, radi stabilno i neverovatnom brzinom menja i pretrazuje kanale .
Mene interesuje, posto sam imao susret sa par kartica i kod svih sam primetio da kad menjas kanale cuje se onaj kratak susteci jak zvuk, da li ove leadtek kartice imaju isti problem ili se ne cuje kao na tv-u
Ne cuje se taj zvuk,ja imam Leadtek WinFast TV2000 XP Expert...
:: :: :: :: Mene interesuje, posto sam imao susret sa par kartica i kod svih sam primetio da kad menjas kanale cuje se onaj kratak susteci jak zvuk, da li ove leadtek kartice imaju isti problem ili se ne cuje kao na tv-u
:: :: :: :: Mene interesuje, posto sam imao susret sa par kartica i kod svih sam primetio da kad menjas kanale cuje se onaj kratak susteci jak zvuk, da li ove leadtek kartice imaju isti problem ili se ne cuje kao na tv-u
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.