Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Staro za novo i par pitanja...
STRANA 1 OD 1
WlayCo Staro za novo i par pitanja... 10.12.2007. 09:44 T6919

status: user
broj poruka: 87
Pozdrav svima, imam par pitanja za vas : najzad je doslo vreme za zamenu racunara pa me zanima da li otprilike znate koliko para bi mogao da dobijem za moju staru konfiguraciju (Epox 8RDA+ . Barton 2500-3200 , 1Gb ddr400 , Ati 9600Pro 256 , HDD 80Gb)? Planiram da uzmem Core 2 duo 4400 , Asus P5B, 4Gb DDR2 i 8800GT pa ako imate i neki savet vezan za moju novu konfiguraciju bio bih vam zahvalan...
Poz...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud jdfska 10.12.2007. 10:51 #35503

broj poruka: 3742
Dosta je bajata konf.U najboljem slucaju 170E sa sve monitorom.Tu jedino valjaju taj Barton i memorija(koja je relativno nova predpostavljam).Hard je malog kapaciteta, a grafika slaba.Ploca epox proizvodjac koji se pokazao jako lose, mada ja imam potpuno drugacija iskustva sa njim.E sad ako hoces da prodajes odvojeno komponente mailuj me ja bih uzeo procesor.Monitor je verovatno neki Samsung serije 7xx.
a sta ti ja znam...

WlayCo RE za RE 10.12.2007. 11:13 #35507

Monitor nije Samsung ali njega i ne menjam :) Pa ok , to sam i ocekivao, otprilike... Sa Epoxom imam vise nego dobro iskustvo ne znam zasto se ljudi bune :? Verovatno ce sve da ide u paketu , nemam vremena ni volje da prodajem deo po deo i da cekam da sve prodam... OK, tnx

miloshica za WlayCo-a 10.12.2007. 14:32 #35519

broj poruka: 1

Da ti kazem pravo, ne znam za ovo staro, ali za novo mi se slobodno javi- dobijas povpljno, a moze i kompenzacija

`Ludaci&co.`

Dejan990 Staro za novo i par pitanja... 11.12.2007. 11:56 #35594

broj poruka: 3
Fina ti je nova konfiguracija...

a sto se tice stare...Mozda...ali mozda mozes da dobijes vise ako je budes prodavao u delovima...
WlayCo delovi 11.12.2007. 12:46 #35599

pa koliko vidim izgleda da ce tako i da bude... malo ce da potraje ali avaj...sta da se radi... Kupca za procesor vec imam :)
Dejan990 re 11.12.2007. 18:10 #35619

broj poruka: 3
Koliko bi trazio za plocu?
WlayCo ploca a? 12.12.2007. 09:57 #35666

Pa brale nemam pojma ali ako ovako krenem i prodam po delovima ostace mi pola neprodato tako da bi pre dao sve za manje pare nego deo po deo... Koliko bi ti dao za plocu?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs