Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Gotova konfiguracija ili sklapanje
STRANA 1 OD 1
ilajdzabg Gotova konfiguracija ili sklapanje 09.12.2007. 12:07 T6901

status: user
broj poruka: 3
Molim za pomoc, hteo bi da kupim(sklopim) komp od oko 400evra za kucnu upotrebu bez monitora. Ne igram nove igrice, samo Heroes III i V, internet, filmovi itd. Ali me interesuje da li je povoljnije kupiti gotovu konfiguraciju ili sklapati pogotovo sto to ne zmam da radim. Ja sam gledao i gledao ovo sto nude nasi prodavci, citao mnoge teme ovde... Izabrao sam dve: prva mi je cudna jer mi se cini da je i prejeftina? Sta vi predlazete??
1.AMD Athlon 64 X2 (dual core) 4000+ 2.1GHz (SAM2) 2x512KB PločaAMD690G Memorija2GB DDR II SDRAM 667MHz(PC2-5300) GrafičkaATI Radeon 1250 graphics VGA X700 dx 9.0, HDMI HDD500GB HDD Serial-ATA II-300 CD & DVDDVDñRW/DVD-RAM Liteon ZvučnaSB TastaturaStandard Keyboard US PS/2 MišMouse Optical PS/2 KućišteDesktop Slim Case ZvučniciMultimedia speakers MrežaLAN - na ploci integrisano oko 350 evra
2.PROCESOR: BOX AMD ATHLON AM2 DC 4800+ X2 ,OSN. PLOCA: ASUS M2N ,MEMORIJA: DDR2 1GB KINGSTON 667,GRAF.KARTA: PCIE ASUS EAX1650PRO SILENT 256MB,HARD DISK: WD 250GB SATA2 7200 16MB,CD-RW-DVD: DVD-R/RW PIONEER DVR-112, MODEM: CONEXANT 56K, KUCISTE: MIDI TOWER AURORA WHITE, MIS, TASTATURA, ZVUCNICI oko 380 evra .

Svaki komentar je dobrodosao, Unapred hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
electron taman... 09.12.2007. 13:02 #35401

broj poruka: 74

...za ovih 20 evra dodas jos 1 GB memorije i uzmes ovu drugu konfiguraciju...Posto ne sklapas pa se i ne zanosis nekim overcloking-om predpostavljam, onda je moj predlog druga konfiguracija...
P.S. Mislim da ti ne treba 500 GB a i po ceni ti on trenutno nije best buy...mada kazem imas jos 20 evra pa ih raspodeli...Pozdrav !!!
Ognjeni ..... 09.12.2007. 14:05 #35409

broj poruka: 4518

Samim tim sto si isam rekao da ne bi znao da sklopis sam..na tvom mestu bih uzeo ovu drugu konfiguraciju...ima i finu graficku, mocices ponesto da odigras....ali kao sto su ti vec rekli doplatis jos 20-30e za jos 2 gb i onda sto se tice tvojih potreba si miran duze vreme...Stim sto....bih uzeo druge zvucnike ako imas para, jer si rekao da bi gledao filmove a sa tim plastikanerima neces uzivati (mada uvek ih mozes kasnije kupiti)

ajd uzdravlje :)
marke hm 09.12.2007. 15:57 #35414

broj poruka: 384

A da okrenes neku firmu i narucis komp po zelji? fazon da ti oni sklope sta ti trazis? verujem da bi sve vece i bolje firme to uradile .. kazes hocu `to i to` spakiuj itd.. taman odabers sta mislis da valja...a ne cimas se oko sklapanja ...mada je best buy hdd-a ja mislim 320 gb.. oko 60e a primer..

ilajdzabg Da li nesto predlazete za sklapanje 09.12.2007. 18:08 #35434

Hvala na savetima i porukama, licno nemam nista ni protiv sklapanja, nacicu nekoga za to a sta predlazete za oko 400 evra?
Hvala svima i veliki pozdrav!!

ilajdzabg Da li nesto predlazete za sklapanje 09.12.2007. 18:17 #35436

Hvala na savetima i porukama, licno nemam nista ni protiv sklapanja, nacicu nekoga za to a sta predlazete za oko 400 evra?
Hvala svima i veliki pozdrav!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs