Zameni procesor i ako si gejmer zaboravi na grafiku od 150 evra. Ili kupi neku od ovoh polovnih 8800GTS 320MB koji ljudi neopravdano prodaju za bagatelnu cenu (uz malo srece mozes je uzeti i za 150evra) ili skupi 270 evra za 8800GT 512MB.
dobra ti je ta konfiguracija..ako sto i kazem 4GB ne bi bilo lose....a za grafiku raspitaj se o ATI 3850 ili ako imas oko 30-50 evra vise mozes i za ATI 3870... Pozdrav !!!
CPU je ok,njega moze da klokuje 270e bi samo budala dala za 8800GT, vidi ti da nadjes ATI 3870 ostalo je sve ok. 4GB mu ne treba sada,mada iovako kosta samo 50e da doda jos 2GB Za kolko para parazis taj komp ?
CPU je ok,njega moze da klokuje 270e bi samo budala dala za 8800GT, vidi ti da nadjes ATI 3870 ostalo je sve ok. 4GB mu ne treba sada,mada iovako kosta samo 50e da doda jos 2GB Za kolko para parazis taj komp ?
bice oko 700e, toliko sam i planirao da odvojim, tako da mi se za grafi ku uklapa cena oko 150e
Sto kaze kolega tesko da mozes da uzmes gejmersku grafiku za 150 eura. Vidjao sam da ljudi za dzaba prodaju 8800 GTS pa to potrazi jer nisu starije od mesec,dva. Ako zelis novu stvar probaj 8600GTS to je najbolje ili jos bolje 7900 gt 512 koja jes da ne podrzava direct 10 al rastura. Pozzz...
mada su nabili cene.... 3850 ce biti oko 150 evra a 3870 do 200 evra ... ovo je zbog malog broja tih kartica na trzistu pa im malo dizu cenu .... u svakom slucaju vredi kupit jednu od njih. Ne slazem se za 8600GTS jer onaj sajt koji sam ti posalo definitivno objasnjava zasto... 8800GTS je isto dobra ako je nadjes po ceni oko 200 evra jer nova kosta oko 250 evra a i vido sam da toliko kosta 8800GT .. bas na ovom sajtu..ne znam ... proveri telefonom te cene pa odluci....ja bi ih ovako svrstao 1. 8800GT 512 2. ATI Radeon 3870 3. 8800GTS 320 4. ATI Radeon 3850 to je to.....Pozdrav !!!
Lenjost je vrlina nase omladine! Sapphire ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 PCI-E - 12741,3din. / 157,3€, mozda je ona sa 512Mb zaista 180€ ali ni ova nije za bacanje. Cena je iz vece firme, sa lepom i ne pretrpanom radnjom udjes pitas jel imate mozda, oni kazu ima i donesu iz magacina da pogledas, a kad kupis daju ti pisanu garanciju 3 godine.
Da se ne lazemo nije PCBerza jedina merodavna, konkretno nju skro da vise ne koristim za trazenje onoga sto me interesuje, potrazi malo po sajtovima firmi koje prodaju IT opremu pa ces proci dosta povoljnije.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: :: :: pa na pcberza, idi u pretgragu , ne oznacavaj graf kartice, nego samo dole otkucaj :: 3850 ili 3870 i videces. aj pogledaj pa javi..pozdra ::
Ati 3870 512mb je dobar izbor, moj drug je uzeo i performanse su odlicne. Platio je 18.000 u firmi Hellas, oglasava se na PCBerzi, mozda nije azurirano na PCBerzi tako da bolje ih nazovi. Gigabyte je u pitanju.
dilema je resena....3850 za 157.3 evra...to je to....jedino da se doda 30-50 evrica ako se ima za 3870...mada nije secer u vodu... @driver2all posalo sam ti mail firme gde da pozoves.... @MaliAbner nasao sam radnju....hvala ti !!!
nego izgled je totalno drugaciji od referentnog...vidis ove druge kartice...buni me cena...koja je veoma dostupna a i 50 evra je jeftinija od drugih...nesto mi tu smrdi...mozda zato sto nema referntni kuler ... pa je zato jeftinija ili dolazi u retail pakovanju...ne znam...videcu na netu malo vise o njoj ... mada ti mogu reci da je extra ponuda... P.S. si provalio test crysis demo na max sa AA4x rezolucije 1920x1440 .... nijedna karta ne pravi 5 FPS ... kakva igra ... Pozdrav !!!
Palit 8800gt 512 ....... Verovatna karta lepo radi ali nesto ruznije i jeftinije na oko nisam skoro video..... Das 250 eur a nece da stave neki Zalman cooler ..... da ne znam sta je rekao bih : Vidi GF mx440
Eh, da nemamo problema s`kintom u zivotu ga ne bih obratio paznju na njega......
Palit Nvidia GF 8800GT Sonic 512MB DDR3 PCIE - 17496din. / 216€ Palit Nvidia GF 8800GT 512MB DDR3 PCIE - 15876din. / 196€ ma izgled i nije bitan i onako necu da je gledam...performanse su vazen...na netu je dosta hvale a neki nasi forumasi su imali odlicna iskustva sa njima i kazu: -Palit je vlasnik Gainward brenda, karte su im cesto identicne (npr. Palit 7900GS i Gainward su udenticne karte), tako da je kvalitet zagarantovan. -Cek malo, zar nisu Palit i XpertVision jedna te ista firma? -Jesu, ista su firma, a ovo odozgo sto je rekao covek da su ista firma sa Gainwardom i to je tacno, jer kada se pogledaju kartice oba proizvodjaca (Palit-Gainward), identican pcb na karticama, identicno ili vrlo slicno hladjenje na karticama, tako da je to zanimljivi trio! -Da, Palit je vlasnik i Gainwarda i XpertVisiona, konkretno to su samo brendovi, Palit je taj koji proizvodi. Slicno kao npr. Tul koji je vlasnik Power Color brenda, a Tul kartice pod tim imenom su vrlo retke. Zanimljivo je videti npr. 7900GS od Gainwarda i Palita, karte 100% iste samo Palit nema onu mrezu preko kulera. Ja sa video 7300GT 256 DDR3 sa mrezicom i znam o cemu govori...i stvarno overcloking te karte se merio sa 7600GT. Palit is a computer graphics card manufacturer and is based in Hong Kong, with factories in China and offices in Germany and Taiwan. Rekao bih da su Nemci... Ma da....sigruno su ok...pa ja sam zbog cene kupio i 3DClub 6600GT i evo jos radi sa overclocking-om za postovanje....inace to su Holandjani....Pozdrav !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.