:: AMD Duron 700MH :: ASUS A7V- :: PQI 128MB 133MH :: TNT Riva 32MB(Vista ready :: Quantum 20GB/5400 rp :: ...oko 300 :: :: TIP :: Da si stavio na pocetku recenice `molim vas` ili na kraju `hvala` sigurno bi dobio bolju konfiguraciju :: :: :: DaSickSyste ::
:: @DaSickSyst zbog takvih majmuna kao sto si ti i postoje maljevi .. Znam,ali nemoj da ga upotrebljavas na sebi.Molim te.(vidis kako to nije tesko) Jel to nama neko zaboravio da popije lekic sto je cika doca prepisao???
Kolega gde si ti nasao ovu konfu za te pare???Kod nas u ns-u ispod 500 eura tesko da se moze sklopiti(naravno bez pdv-a...)
:: :: :: @DaSickSyst zbog takvih majmuna kao sto si ti i postoje maljevi .. :: Znam,ali nemoj da ga upotrebljavas na sebi.Molim te.(vidis kako to nije tesko :: Jel to nama neko zaboravio da popije lekic sto je cika doca prepisao?? :: :: Evo nova za nedolicno ponasanje :: :: AMD Duron 600MH :: ASUS A7V- :: PQI 64MB 133MH :: TNT Riva 8MB(Vista ready :: Quantum 8GB/5400 rp :: :: ...oko 400e(bez PDVa :: :: :: DaSickSystem
:: Kolega gde si ti nasao ovu konfu za te pare???Kod nas u ns-u ispod 500 eura tesko da se moze sklopiti(naravno bez pdv-a...) :: :: :: :: :: :: :: @DaSickSyst zbog takvih majmuna kao sto si ti i postoje maljevi .. :: :: Znam,ali nemoj da ga upotrebljavas na sebi.Molim te.(vidis kako to nije tesko :: :: Jel to nama neko zaboravio da popije lekic sto je cika doca prepisao?? :: :: :: :: Evo nova za nedolicno ponasanje :: :: :: :: AMD Duron 600MH :: :: ASUS A7V- :: :: PQI 64MB 133MH :: :: TNT Riva 8MB(Vista ready :: :: Quantum 8GB/5400 rp :: :: :: :: ...oko 400e(bez PDVa :: :: :: :: :: :: DaSickSyste
Ma znam. Al vidis kulturan decko pa reko ajde da mu nadjem po velikoprodajnim cenama. A uz sve to preti da ce izvrsiti samoubisto.... i to maljem...Ne treba mi to na savesti. :))))))
RAM GeIL 800MHz : oko 45e CPU Athlon 64 X2 4000+ 2.1GHz : oko 55e GPU nVIDIA 8600GT 256Mb : oko 100e HDD Western Digital 160GB 16Mb : oko 40e MoBo ASUS M2N-MX : oko 45-50e
Total oko : 290-300e
Baziraj komp na necemu ovakvom... Jel napajanje i kuciste ne trebaju ?
Dvd : DVD+-R/W drive NEC ND-7173S SATA ivory, LabelFlash, read 18x/48x, write 18xDVD+-R, 8xDVD+-RDL, 8x6xDVD+-RW, 12xDVD-RAM, 2MB,
Kuciste : Frontier-Vito Aurora, midi-tower 4x 5,25`+ 2x 3.5`, PSU 400W, front 2x USB, black
Ova konfiguracija kosta oko 26.000din sto je nesto malo vise od onog sto si zacrtao ako bi uzeo slabiji pocesor recimo AMD4200+ i !gb ddr2 rama uklopio bi se u cenu ali mislim da vredi dodati malo para za ovo!
Dobro što zajebavate čoveka Asus Blitz Extreme Intel Core 2 Extreme 6800 8GB DDR3 Jedno vodeno hlađenje da overklokuje na jedno 5GHz 2X9800Ultra iz budućnosti Jedno barem 4 Raptora To je 250E i jedan monitor barem od 30` on je oko25E i za ovih 25E možeš da kupiš jedan BMW M3 Black Wolf
@ostali, pa verujem da je vecina cyber freakovi tj. retardi koji verovatno imaju jedinu sansu da se izive i nekog provociraju za kompom jer verovatno u privatnom su misevi goli, te shodno tome ako se ne predstavite ko ljudi ime prezime,da mozemo da se nadjemo ako preterate onda se mozemo nastaviti sa prepucavanjem u suprotnom sa misevima nikad u zivotu nisam ulazi u rasprave, DaSickSyst ti si cist primer zasto je malj ekstra resenje !
Da skinemo 8600GT pa da ides na 8500GT 256Mb,ona je oko 60e Za tih 40-50e imas Cooler Master Centurion 5 sa 380W napajanja ( on je 50e ) ili neki Codegen sa 400W ( 40e) mada je Cooler Master bolje resenje. Mislim da bi te onda sve izaslo tacno 300e.
Znaci : RAM GeIL 800MHz : oko 45e CPU Athlon 64 X2 4000+ 2.1GHz : oko 55e GPU nVIDIA 8500GT 256Mb : oko 60e HDD Western Digital 160GB 16Mb : oko 40e MoBo ASUS M2N-MX : oko 45-50e Case Cooler Master Centurion 5 380W : oko 50e
:: @OCz da i napajanje i kuciste mi isto trebaju :: :: @ostali, pa verujem da je vecina cyber freakovi tj. retardi koji verovatno imaju jedinu sansu da se izive i nekog provociraju za kompom jer verovatno u privatnom su misevi goli, te shodno tome ako se ne predstavite ko ljudi ime prezime,da mozemo da se nadjemo ako preterate onda se mozemo nastaviti sa prepucavanjem u suprotnom sa misevima nikad u zivotu nisam ulazi u rasprave, DaSickSyst ti si cist primer zasto je malj ekstra resenje Haahaaahaaaaa!!!! Deriste bre pa ti taj malj ne mozes da podignes. Nemoj meni da prodajes `misevi` fore...Sacuvaj to za vrsnjake. Dobio si predloge ajde sad idi trazi od mame i tate pare za igrackicu i obecaj da ces da budes dobar. Ne odgovaram vise dok ne napunis 15 godina.
i bolje majmune bezi .. tih 15sam napunio pre 6 godina .. ako ti je toga i dalje slobodno ne moras da pises ako imas problem resi se lako ali ne preko tastature ..
:: i bolje majmune bezi .. tih 15sam napunio pre 6 godina .. ako ti je toga :: i dalje slobodno ne moras da pises ako imas problem resi se lako ali ne preko tastature .. A ti si mislio preko Skajpa... :: :: @OCz hvala, a AMD duo core vs. Intel ? Brate ja cu ti objasnim. Znas brate AMD duo core je ono brate ono....razumes me tebra. A Intel ti je...pa i on je ono tebra al je vise ono masa nego definicija.Jel provaljujes sta ocu da ti kazem terba?A tebra?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.