Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Cao ljudi :: :: Sta preporucujete da je najisplativije uzeti trenutno, budzet je oko 1500e za komponente iz naslova :: :: Vec imam M.2 za sistem + 3 hdd-a, i kuciste mi takodje ne treba (sve bi islo u CM Silencio) :: :: Hval :: :: :: :: ::
Komp se koristi za Photoshop, velike rezolucije fotki i mnogo lejera, tako da mora da bude dobar procesor/mem (32gb), a graficka da ima bar 4gb.
@Blueberry Hvala, kakav je taj Ryzen u odnosu na 8700k?
:: Imas povoljno za te pare u Gigatron :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: :: :: Cao ljudi :: :: :: :: Sta preporucujete da je najisplativije uzeti trenutno, budzet je oko 1500e za komponente iz naslova :: :: :: :: Vec imam M.2 za sistem + 3 hdd-a, i kuciste mi takodje ne treba (sve bi islo u CM Silencio) :: :: :: :: Hval :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: AMD AM4 Ryzen 7 2700X, 3.7GHz BOX 1 40,990.0 :: ASRock AM4 X470 Taichi DDR4/SATA3/GLAN/7.1/USB 3.1 1 27,490.0 :: Memorija DIMM DDR4 2x16GB 2666MHz Crucial CL19, CT16G4DFD8266 2x14,390.0 :: AMD Radeon RX 580 Sapphire NITRO+ 8GB GDDR5, 2xHDMI/2xDP/256bit/11265-01-20G 1 33,490.0 :: Ukupno: 130,750.0 :: Evo :: Zasto izbor taichi, zato, zasto crucial, zato, zasto saphire nitro+, zato :: Sve cetirii komponente birane, koje su najmanje imale problema u eksploataciji :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.