Mozda Asus P5k (full bez SE-Ve-Pl ),Intel P35 ja sam dobio istu i zadovoljan sam... ustvari imam i jednu za prodaju posto sam dobio dve u zameni. Ako te interesuje za 85 evra je prodajem
Gigabyte P35-DS3L Uglavnom je vece prodavacke kuce preporucuju kao best buy. Veoma stabilna ploca,odlican kloker,cena vise nego povoljna za dobijene performanse.
ovu plocu koristi bas dosta user-a,vidjao sam na raznim stranim forumima.odlicna ploca sa mizerno niskom cenom.e sada ona kasta oko 80 eura,neznam koliko si resio da potrosis para na mobo?mozda zelis neku plocu sa nekim dodatnim integrisanim komponentama,opcijama?
vidim da p35-ds3l svi nesto `hvale` tj preporucuju na mnogim forumima itd
mislim da je za sad: c2dE6550 ili 6750 sapphire 2600XT 256mb ddr4 /128bit (ali je ovih dana niuko nema0 geil ultra 2x1gb 800mhz 320 seagate 16mb gigabyte p35-ds3l pioneer 212d
ovo je 530e (sa c2d e6750, e6550 je 20e manje)) i jos mi ostaje napajanje i kuciste do 600e
NOVO PITANJE: KOJE NAPAJENJE DO 70E, DA LI ODVOJENO KUCISTE I NAPAJANJE ILI SA KUCISTEM IMA NESTO KOPLETNO ZA TIH 70E?
IZGLED KUTIJE MI NiJE BITAN,samo napajanje neko dobro i moze da ide u neku kantu od kucista...(ako moze neko totalno minimalisticko, kockasto bez ikakvih sara i ostalih gluposti jos bolje... :) ) ma izabracu kutiju prstom kad budem isao po komp, samo koje napajanje da ubacim u kantu
Najjace napajanje za 75 eura..A kuciste uzmi bilo koje jer vidim da te je bas briga kako izgleda,ali opet kazem ti da vidis da uzmes neko sa boljim rashladnim sistemom...pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.