recimo neznam kakav je transced ali bih ti preporucio umesto njega geil ultra posto mislim da je mlo kvalitetnija i recimo uzeo bih 8800gt verziju a ne gts.toliko
SATA2 250GB kosta oko 57-60e,320GB je 60-65e....Za 5 jura vise dobijes jos 70GBa.... Trancend usustini nije los...Ustvari dobar je ako ne planiras da klokujes,ali za istu kintu imas Geil ili SuperTalent koji su mnogo bolji.Uzimas C2D i pravu klokersku plocu tako da bi ti iskreno preporucio drugu memoriju.
Q6600........................................230e GA P35-DS3R................................95e Geil ultra 2x1GB 800MHz...................55e 8800GT.......................................220e(sada je oko 250e) HDD WD Caviar 320GB/16MB/7200.......62e Chieftec CFT-620A-12S(620W)............88e
Ukupno: 750e(780e)....Znam da je vise nego sto si planirao da platis,ali imaj uvidu da ce cena 8800GT morati uskoro da padne za nekih 30-40e sto ce se uklopiti u tvoju cenu od 750e. Tako da ako si voljan da pricekas jos 10-15 dana moci ces da priustis sebi moooogo bolju kofiguraciju. Pretpostavaljam da imas kuciste pa si ga zbog toga izostavio,tako da ga nisam uzeo u obzir.
:: Ako se strpis jos 15-ak dana moze i ovo :: :: Q6600........................................230 :: GA P35-DS3R................................95 :: Geil ultra 2x1GB 800MHz...................55 :: 8800GT.......................................220e(sada je oko 250e :: HDD WD Caviar 320GB/16MB/7200.......62 :: Chieftec CFT-620A-12S(620W)............88 :: :: Ukupno: 750e(780e)....Znam da je vise nego sto si planirao da platis,ali imaj uvidu da ce cena 8800GT morati uskoro da padne za nekih 30-40e sto ce se uklopiti u tvoju cenu od 750e :: Tako da ako si voljan da pricekas jos 10-15 dana moci ces da priustis sebi moooogo bolju kofiguraciju :: Pretpostavaljam da imas kuciste pa si ga zbog toga izostavio,tako da ga nisam uzeo u obzir :: :: :: DaSickSyste
::8800GT.......................................220e(sada je oko 250e
Nesto ne verujem da ce cena toliko da padne.Stavise, uopste ne verujem da ce cena da padne u narednim mesecima jer, ipak, zivimo u Srbiji, zemlji trgovaca. Poz.
u januaru izlaze novi i onda sigurno padaju cene starijih a i za ostale komponente ce biti verujem takva situacija.u pravu su dyca moze kasnije da dokupi cooler ako bude hteo da se igra malo sa njim,moze i sa box-om ali ne bih preporucio mnogo.
:: ::8800GT.......................................220e(sada je oko 250e :: :: Nesto ne verujem da ce cen :: toliko da padne.Stavise, uopst :: ne verujem da ce cena da padn :: u narednim mesecima jer, :: ipak, zivimo u Srbiji, zemlji :: trgovaca :: Poz Pakom podrska i pitanja: http://www.pakom.com/qaf/pitanje.aspx?id=24453
PITANJE #25066 Ime: Misko , Kada vam ponovo stize graficka : NVIDIA 8800GT i kolika ce joj cena biti ?? Start joj je bio malo zustar, doduse to je bila verzija sa 512 MB DDR3 memorije. Verovatno ce vam stici i verzija sa 256 MB DDR3 memorije i nadam se malo jeftinija. E sad sto se tice proizvodjaca ja tipujem na XFX. Ako cena bude opet za moj dzep visoka onda cu morati ipak na kraju da uzmem graficku : XFX NVIDIA 8600 GTS 730MHz 256MB DDR3 2xDVI `XXX EDITION` PCI-E, doduse ako i nju imate.? Ovo mi je vrlo bitno jer vec dva meseca tezim da pojacam konfiguraciju sa novim procesorom, maticnom, memorijom i grafickom ali zbog cekanja zeljene graficke kartice odlazem tu kupovinu. A u stvari i necu vise da odlazem.
ODGOVOR 13.11.2007 14:00:00 Poštovani,
Moj predlog je da kupovinu grafičke odložite narednih mesec dana. U suprotnom, verujem da ćete zažaliti, jer očekuje se masovni prodor novih modela na tržište, a konkurencija će dovesti i do smanjenja cena. Budite sigurni da ćete moći za oko 14-15.000 din da kupite model 8800GT. Narednu isporuku očekujemo, ali ne mogu da Vam dam precizan datum, jer zavisi od hiljadu faktora. Što se brenda tiče, XFX je definitivno najpouzdaniji.
Srdačan pozdrav!
Inace Pakom sa razlogom smatram za derikoze...Ako je kod njih 14000-15000 din znaci da ce je biti i za 13500 dinara. Izvinjavam se svima za `reklamu`
Aaaaaaaaa...kako si samo mogao da spomenes ime firme..pa to je protiv zakonaaaa.....
Salu na stranu,moguce je da su pricali o verziji sa 256mb,tako da ce ova sa 512mb sigurno da bude skuplja za nekih 40-50 eura...Ali bez obzira na ovaj tvoj post,ja verujem da ce joj cena posle Nove g. biti oko 220 eura..tje sacekamo,pa tje vidimo..pozz
Sto se tice coolera uzimam defitnivno Cooler master hyper TX 2.
A sto se tice PAKOMA manogo imam lose iskustvo sa njima. Zadnji put kad sam bio u njihovom shopu trazio sam cooler master hyper TX decko mi daje napajanje i kaze da moram da sacekam jedan dan da posalju napajanje i da kosta 7000 dinara. A kad sam im trazio da mi sastave predracun za 5 kompijutera za igraonicu cekoa sam mesec dana da dobijem odogovr da nisu u mogucnosti da sasatve tu kofiguraciju koja je sastaveljena od komponenti sa njihovog sajta!!!!!!!!!
Temp nije mnogo skocio a na 3.2GHz sto znaci da bi mogao da se klokuje sa box kulerom. Inace cekam da mi stigne Zalman 9700NT pa ako neko zeli mogu mu reci temp sa njime. Kuciste CM Mystique 631 ( back,front,side kuleri )
Da stvar bude interesantnija...voltaza je na auto. G0 stepping se jednostavno dobro klokuje max stabilni klok sa auto voltazom je 3.3GHz kod mene,a preko mora da se dize,inace nisam isao preko 3.6GHz (3.6GHz @ 1.35v )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.