Jako je tiho prosto necujno i kosta 63e a ne 80-90e. Ja ga imam garantujem ti da bolje nisam video a napajam dosta toga. Moja preporuka ti je Chieftec-ovo od 550W Cooler Masteri su glasniji i skupi. Ovo je totalno necujno.
Jace je bolje,ali ako ides na CM preporucio bi ti Green seriju koja je tiha. Ako hoces najbolje onda naravno pored CoolerMastera su tu i Thermatake i Spire. Ako hoces najbolje cena/performanse od 550W onda definitivno LC. LC Power Super Silent LC6550..........42e LC Power Silent Giant V2.0..............45e LC Power Silent Giant Green Power....48e
Thermaltake-ova su vrhunska za buku ne znam,CM je po meni skup,nisam fan LC-a ne bi ga licno uzimao a Spire,Tagan,Enermax i kompanija dobrih napajanja sumljam da ima u ovoj drzavi da se nadje. Sto se tice Chieftec-a ...pa sad...ne bi reko da prodaju ime samo po meni su dosta dobri.
i ja preporucujem CM ali GREEN seriju ako imas para, ona je oko 100 evrica 550w ali znas da si kupio vrh, a sto se tice izmedju ova dva gore, uzmi CM extreme 550w i nije tacno da je on 90e nego 50-ak eura, green serija kosta toliko para...elem moja preporuka
Sva ta napajanja bih zaobisao i odmah bez ikakvog razmisljanja uzeo Corsair.Pa ni jedno od tih napajanja nemoze da se poredi sa Corsair-om!!!Ma jede ih i za dorucak, rucak i veceru,smesno je i porediti!P.S.Ni jedno od tih napajanja nije modularno! :: :: :: :: i ja preporucujem CM ali GREEN seriju ako imas para, ona je oko 100 evrica 550w ali znas da si kupio vrh, a sto se tice izmedju ova dva gore, uzmi CM extreme 550w i nije tacno da je on 90e nego 50-ak eura, green serija kosta toliko para...elem moja preporuka :: :: ajd uzdravlje :)
slazem se sa ocezeom, ali ne i sa Abnerom, jer nije bas u pravu, moglo bi se reci za CoolerMaster, ili Termaltake, ali ne i za Chieftec...Chieftec je Chieftec
Ja sam kupio Antec TP Trio 650W (oko 110 evra). Prezadovoljan sam, potpuno besumno napajanje ima ogroman kuler i gomilu kablova (boga oca moses da prkiljucis).
Sta mislite na ovo koje je najbolje:Corsair CMPSU-520HXEU 520W ,Chieftec CFT-560A-12S 560W,Cooler Master Real Power 550W SLI RS-550-ACLY,Thermaltake W0104RE 650W....
Vi mi kazite koje je se pokazalo najbolje i koje je vrh od ovih navedenih!!!
:: Sta mislite na ovo koje je najbolje:Corsair CMPSU-520HXEU 520W ,Chieftec CFT-560A-12 :: 560W,Cooler Master Real Power 550W SLI RS-550-ACLY,Thermaltake W0104RE 650W... :: :: Vi mi kazite koje je se pokazalo najbolje i koje je vrh od ovih navedenih!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.