status: user broj poruka: 6875 | Cisto zbog cena, nije to toliko daleko.
Sto se rama tice, sto brzi uzmes, veci fps ces imati, ali opet treba reci da razlika od 2666mhz pa na gore postaje sve manja i manja, 2666mhz je sasvim ok i ja bih se na tome zadrzao. Konkretno kod Madjara 2666mhz 16gb imas za 105e, prvi od 3000mhz je 25e++ vise, apsolutno ne vredi ako mene pitas, pogledaj testove po netu. Ram od 32000mhz je vec 50e skuplji, sto je cisto bacanje para. Sto se tice pitanja da li ici na jeftiniju ili skuplju verziju? Prosto je, hoces da klokas ili neces da klokas...Ako neces onda ides na jeftiniju i kraj price.
Mali off: Ove cene rama su strasne, neko je vec ovde govorio pre mesecak dana da ce cene rama otici jos vise gore....Ocigledno bio covek apsolutno u pravu, ovo je smesno, zaista, u odnosu na proslo leto lagano 20-25% je ram skuplji(DDR4, a bogami i DDR3(ako je to uopste bitno)). Ja se secam kad je drugar uzimao, platio 2666mhz ram 16gb 85e, 2133mhz onaj entry je bio 70, a gledaj sad....Govorim o `Madjarima`. Ali dobro, tu se opet vracama na pricu da je kupovina oko nove godine i koji mesec posle, najgora opcija u Evropi...Kod nasih `Madjara` ram 10% jeftiniji nego u Deutch...
Dete Partizana
|