Problem nastaje kad instaliram drajvere za plocu, znaci trazi mi restart lepo restartujem i onda nikako ne podize sistem vec se stalno restartuje. Pre toga u device menager-u ispod network adapters je stajalo NVIDIA Network Bus Enumerator sa znakom uzvicnika to mi se po prvi put desava i uopste mi nije jasno zbog cega je to tako, skinuo sam i nove drajvere za plocu ali opet isto...... ako neko ima ideju sta bi mogao da bude problem bio bi mu veoma zahvalan da mi pomogne da to resim. Naravno potrebno mi je zbog neta
kupis mreznu kartu za par evra, disablujes LAN u biosu i miran si. ali zasto kupovati mreznu krticu ako je vec imas? koliko se ja secam stare nvidie (bar moj bivsi nForce 2) su imale potencijalnih problema sa instaliranjem SMbus drivera i ostalih drajvera. Iako to nikada nisam iskusio na svojoj kozi lepo je pisalo prilikom instalacije... dakle (iako ovo ne sledi iz prethodnog pasusa) probaj da deinstaliras drajvere, pa da krenes pesaka iz device managera hardware po hardware i to od mrezne. Ukoliko ti ne radi mrezna (bez ostalih nVidia drajvera) onda ti treba: 1.nova mrezna krtica. 2.neki drugi drajver (nema veze sto je taj bas za taj model ploce, probaj neki slican ili skini sa nvidia sajta) sa srecom!
iz device manager-a mreznu update driver i postavi mu lokaciju da trazi tamo gde se driver nalazi.tako ce ti proraditi sigurno.ove dve druge stvari su nepotrebne,nemoj ih instalirati.poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.