POmoc, Da li neko moze da mi pomogne ,ja bih da uzmem komp do 25o eur,da je 80GB, 512MB,s tim sto ne znam koja je ploca dobra,procesor,graficka da sve stane u tu cenu i ako moze da se prodje sa sto jeftinijom instalacijom windowsa,tako da mi sve
To ti je sve zajedno nekih 275 eura..i za tu lovu ne moze bolje..ako ti je mnogo,onda uzmi neku jadniju grafu..ali je moj predlog da das 20-ak eura vise,jer je ova konfiguracija odlicna za tu lovu...a i mocices da poteras novije igre...pozz
@Dule Oko svega se slažem osim za LG. Znači ne bi kupio ni LG poklopac. Ne zna se šta im je gore: monitori (sa crvenim pixelima, lošim osvetljenjem koje probija i užasnim uglovima gledanja), optički uređaji (doduše imaju brz pristup (seek) ali rezanje......uf!) ili klima uređaji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.