phenom x3 720 maticna neka msi k9.... nikad servisirana,u super stanju ram 4gb ddr2 800 mhz graficka palit 2600 pro
e to bih da prodam tako u kompletu i uzmem nesto malo jace(pozeljno AMD),ne mora mnogo jace jer mi i ova konfa radi posao ,ali da bude novije,sa ddr3 ram memorijom,i malo jacom grafikom.... sta bi mi predlozili....gledao bih i polovno i novo,cena doplate bi presudila sta bih kupio....
najcesce za gledanje filmova i hd video snimaka sa neta,ponekad igrica poput cod 4, ili neka manje zahtevna voznja i sl.... pogledacu polukonfiguracije....koliko otprilike mogu da dobijem za ovu moju konfu,i koji noviji cpu je u rangu sa starim x3 720 ili malo jaci,cisto da znam sta da gledam da kupim???
Resenje...Inace 955 je kao nov fx6300 .)Cemu onda fx?Ako hoce novo zna se sta se uzima-i54460 i neka jeftinija maticna i cao!Mada za te stvari sto on radi 955 je i vise nego dovoljan.A ima ga za 60e na KP
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.