Treba mi optimalna konfiguracija za kucnu upotrebu za nekih 300 evrica. Od stare konfiguracije zadrzavam monitor, zvucnike, dvd/rw, mis i tastaturu. Sto se igara tice bitno je da moze solidno da radi world in conflict. Ako je uopste moguce uklopiti se u 300 evra pomozite.
Znaci ovo sve moras klokovati da bi mogao da igras nesto normalno...Ovo ti je oko 320 eura..i nema bolje za tu lovu...Ako neces da klokujes,javi pa da ti smislim neku AMD konfu..pozz
I sta da radi sa time...da sanja world in conflict...pa to ne moze da pokrene nijednu iole ozbiljniju igru,a kamoli da ide glatko...Ovo sto sam ti ja predlozio je najbolje,ako ces ga klokovati,ako neces reci..pa ce pasti neka AMD konfa..pozz
Athlon X2 4000+ ________________ 60 e Biostar NF520-A2 _______________ 45-50 e DDR2 667 MHz RC 1GB ___________ 25 e ATI 2600 XT ___________________ 95 e HD WD Caviar 160GB ____________ 50 e Frontier 400W _________________ 25-30 e
Pretpostavljam da i modem zadrzavas. Ne moze bolje od ovoga za Athlon, bices zadovoljan.
Imas slicne predloge na forumu kada neko trazi komp za 500 evra sa monitorom (monitor + DVD + modem je oko 200 evra, u tom slucaju). Procesljaj po jucerasnjim temama.
Tako da je sve ispalo 260 EUR, pao budzet (u medjuvremenu slupao auto). Dajte komentare kako je ispala konf. na kraju? I interesuje me, vezano za OC, koji nisam nikad radio, da li ima negde neki www ili sl. sa tutuorialom. Pritom dobio sam uz MB i neki softver, te da li koristiti njega ili u BIOS-u.
Hvalaa na savetima. Rekao bih da je Dycin predlog najvise uticao, ali hvala i ostalima..
Solidna konfa za tu lovu..po meni treba da dodas jos 1GB i bice super...Sto se tice oc-a, nisi napisao koje napajanje imas i od koliko vati,tako da ne znam da li uopste smes da pomisljas na oc..AJd napisi koje je, pa cu ti reci kako najbolje da ga odradis ako tvoje napajanje moze da to izgura...pozz
Memorija je vec u planu. Nego napajanje je doslo uz kuciste, neko kinesko, kaze 400W. Inace pored nabrojanog jos od potrosaca imam dodatni ventilator na kucistu, TV karticu i jedna DVDRW.
Ako mozes kupi LC power 450w, jer bi ti to napajanje bilo dovoljno i za ozbiljniji oc te masine...A ako ostavljas ovo kinesko od 400w, ja se ne bih upustao u neki preterani oc..Sto se tice tutoriala za oc, potrazi preko google jer ces sigurno naci...pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.