ovako,grafa 8800gt umesto gts...Memoriju ne moras HyperX...sem ako se neces baviti ozbiljnim klokom,a i za nesto ozbiljnije je dovoljan Geil...Za CPU bi ti po meni bio dovoljan i Hyper TX,ali nije ni ovaj CM los..Neko jace napajanje..od 550w..npr. Corsair 520w...Sve ostalo je ok,samo ne znam kakvi su ovi zvucnici tako da ih necu komentarisati..pozz
... umesto LG DVDRW stavio recimo NEC 7173S a umesto 6400+, E6750 sa odgovarajucom plocom. Mada imam trenutno 4000+ X2 i sasvim sam zadovoljan, kad bih kupovao skuplju masinu uzeo bih intela, ipak je brzi. Poz.
Pa ovaj AMD je trenutno najbrzi na trzistu,sto se tice njihove ponude..i po meni je odlicna kupovina ako covek ne zeli da klokuje procesor..ako pak zeli,onda neka kupi Intel...pozz
ni u ludilu da uzmes 6400 koji je skuplji od 6000 za 4500 i ima 200mhz veci klok i odklucan mnozilac.za te pare koje imas mozes da uzmes intel varijantu.recimo ako neces da klokujes uzmi proc 6750 za nepunih 13000 i plocu recimo ga p35-dq6 za 13000 ili ds4 za 11000din.naravno u obzir dolazi i neki asus srednje vise klase kao recimo p5k-e.ako si vec spreman da kupis konfu za malo veci novac neka to bude intel.
maticna ok,moze i deluxe varijanta.proc sve zavisi.ja bih uzeo quad i malo kloknuo mada nemam nista protiv 6850,mozes i njega uzeti.graficka nvidia 8800 serije,gt varijantu kada stigne kod nas ili ako ti se zuri uzmi gts 320mb.memaru bih uzeo geil iz ultra serije na 1066mhz.napajanje uzmi corsair 520wat.zvucna odlicna.poz
Znaci sve isto sto i psyman rece,samo bi ja bez razmisljanja uzeo quad...i plocu bi uzeo DFI blood iron p35..odlicna za klok,stabilna i nije mnogo skupa..pozz
Asus P5K3 Deluxe WiFi-AP jesili na ovu mislio gledao sam njene specifikacije i kod nje pise da podrzava samo DDR III pa sad neznam dal podrzava DDR II. Pa na kolko mozes Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz da Klokujes sa ovim mojim hladenjem... Napajanje da u prosloj poruci nisam dobro napiso uzecu Cooler Mastere Xtreme Plus 550W. Memorija znaci GEIL !!! Za graficku mislim da je ova najbolja Asus Extreme N8800GTS/HTDP/640MB DDR3 a sto tu GT !!
Ta asus ploca podrzava samo ddr3,znaci nemoj je kupovati...vec kupi ovu gore koju sam ti predlozio i procesor koj sam ti predlozio..A sto se tice grafe,gt ce biti jeftinaja od gts 640mb, a brza je mnogo od nje..negde je u rangu sa 8800gtx modelom,pa ajd sad ti razmisli sto sam ti je preporucio...Napajanje je ok,ali je po meni bolje da kupis corsair 520w..pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.