Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Sta moze da se napravi?!!!
STRANA 1 OD 1
tartek Sta moze da se napravi?!!! 10.11.2015. 13:47 T62400

status: user
broj poruka: 227
Ima neka konfiguracija ploca gigabajt ima integrushu,dual core x240 atlon,2 gb ddr 2 hd 46701 gb ddr3,hard od 320+ 500gb,napajanje kuciste,monitor dell 19 kocka i kad bih dodao na to jos nekih 20.000 sta bih mogao da uzmem da bude solid neki sa DX 11,nesto polovno ssa garancijom bi mi odgovaralo nebitan brend amd intel bla bla,hvala vam unapred
Thailand,fighting the last boss

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 10.11.2015. 19:12 #607211

broj poruka: 9459
Nemas bas puno opcija. Klasika, uzmes PhenomII X4, jos bar 4GB RAM i za ostatak ( oko 10,000 ) juris neku polovnjacu sa garancijom. Predlozice ti bolje neko drugi, jer nisam u toku sa g. karticama. Mozda da dodas jos koju cevenu i mozze se naci solidno dobra za 13-15000RSD.

Ili rasprodas i uzmes neku Intel G seriju procesora, odgovarajucu plocu i kasnije kada skupis jos kesa, uzmes g. karticu i na konju si. Bmlga...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

tartek amd bi to bilo 14.11.2015. 10:16 #607409

broj poruka: 227
posto za intel nemam resurse:),msm nije to neka krajnja cifvra tih 20hiljada,a da placam 13k ili 15 za gpu ,ne bih :(,vec neki amd sa 4 jezgra 8gb ddr3 solidnu plochu i neku grafu kao sto je hd 6850 ili (6)7770,da je dx 11
cpu phenom ili fx6300....(ako postoji nesto bolje i jeftinije od toga svaki predlog je wellcome)
MB=AM3+ valjda neznam,od kojeg proizvodjacha
Gpu=dx11
HDd=1 tb
ram=8gb ddr3
Psu=~~~~~600-650w
Koliko mogu da kostaju komponente,a dual core konfu cu da dam za 100jevreja,imao sam ponudu za 120,od nekog IT lerdija koji kupuje preprodaje i sta ti ja znam..ZNACHI,HOCU DA PRODAM KONFIGURACIJU KOJU SAM NAVEO U PRVOM POSTU I DA NA TO DODAMNEKIH 20K..NPR U TEMI PRODAJAA OD KOLEGE CLANA SE POMINJE NEKA 6850 ZA 50-60 EVRA TO BI MI ODGOVARALO,NISAM MNOGO ZAHTEVAN,OD IGARA COD, PES, A OD SOFTVERA PHOTO SHOP UGLAVNOM,JEDNOSTAVNO FALI MI PAR JEZGARA NESTO MEMORIJE I TAJ DX 11

Thailand,fighting the last boss

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃

count Re: amd bi to bilo 15.11.2015. 09:32 #607474

broj poruka: 1352
Pa skini bar CPU-Z pa vidi tačno šta imaš.

:: posto za intel nemam resurse:),msm nije to neka krajnja cifvra tih 20hiljada,a da placam 13k ili 15 za gpu ,ne bih :(,vec neki amd sa 4 jezgra 8gb ddr3 solidnu plochu i neku grafu kao sto je hd 6850 ili (6)7770,da je dx 1
:: cpu phenom ili fx6300....(ako postoji nesto bolje i jeftinije od toga svaki predlog je wellcome
:: MB=AM3+ valjda neznam,od kojeg proizvodjach
:: Gpu=dx1
:: HDd=1 t
:: ram=8gb ddr
:: Psu=~~~~~600-650
:: Koliko mogu da kostaju komponente,a dual core konfu cu da dam za 100jevreja,imao sam ponudu za 120,od nekog IT lerdija koji kupuje preprodaje i sta ti ja znam..ZNACHI,HOCU DA PRODAM KONFIGURACIJU KOJU SAM NAVEO U PRVOM POSTU I DA NA TO DODAMNEKIH 20K..NPR U TEMI PRODAJAA OD KOLEGE CLANA SE POMINJE NEKA 6850 ZA 50-60 EVRA TO BI MI ODGOVARALO,NISAM MNOGO ZAHTEVAN,OD IGARA COD, PES, A OD SOFTVERA PHOTO SHOP UGLAVNOM,JEDNOSTAVNO FALI MI PAR JEZGARA NESTO MEMORIJE I TAJ DX 11
::
:: Thailand,fighting the last boss
:: ┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━
:: ┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━
:: ┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━
:: ┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓
:: ┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣
:: ┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻
:: ╋╋╋╋╋┏━┛┃

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs